Kριστιάνο Ρονάλντο: Απλά συνέχισε την... αυτοκρατορία του (pics & vids)

Kριστιάνο Ρονάλντο: Απλά συνέχισε την... αυτοκρατορία του (pics & vids)

Kριστιάνο Ρονάλντο: Απλά συνέχισε την... αυτοκρατορία του (pics & vids)

bet365

Πλέον είναι και Κυπελλούχος Ιταλίας. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πήρε κι άλλη κούπα, αυτή του έλειπε από τη συλλογή, όμως... ακόμα βλέπει μπροστά τον Μέσι. Εν μέσω σεναρίων για το μέλλον του, ο CR7 συνεχίζει το... χόμπι της κατάκτησης τίτλων.

Κόντρα στην Αταλάντα το βράδυ της Τετάρτης μπορεί να μη σκόραρε και αυτό να το έκαναν οι Κουλουσέφσκι και Κιέζα για να έρθει η κούπα για την «Γηραιά Κυρία».

Παρ' όλα αυτά ο Κριστιάνο είχε τα δικά του highlights με το τρομερό κοντρόλ με το στήθος στον αέρα και την τακουνιά που λίγο έλειψε να γίνει ασίστ σε εκπληκτικό γκολ, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι.

Στο φινάλε του τελικού ο Ρονάλντο πανηγύρισε την κατάκτηση ακόμα ενός τροπαίου στην καριέρα του, αν και ο Μπουφόν του έκλεψε την περισσότερη δόξα καθώς επρόκειτο για τον τελευταίο τίτλο που πήρε ως μέλος της λατρεμένης του Γιουβέντους...

Στο... παρά ένα από τον Μέσι

Ακόμα ένα τρόπαιο, ακόμα ένας στόχος που κατέκτησε ως μέλος της Γιουβέντους. Το Coppa Italia του έλειπε, το πήρε κι αυτό και συνεχίζει ακάθεκτος γιατί δεν έχει καμία διάθεση να μπει σε διαδικασία κουβέντας για... απόσυρση. Του ακούγεται πολύ χαζό αυτό με τις δυνάμεις που αισθάνεται πως έχει ακόμα ο οργανισμός του.

Έφτασε πλέον στους 34 τίτλους στην επαγγελματική του καριέρα και βρίσκεται στο -1 από τον Λιονέλ Μέσι που φέτος κατέκτησε το Κύπελλο Ισπανίας και σήκωσε την κούπα χαρούμενος έχοντας βάλει σε τάξη τα συναισθήματά του για την Μπαρτσελόνα και την παραμονή του στην Καταλονία.

Έχει κατακτήσει κάθε τρόπαιο στις μεγάλες Λίγκες!

Το Κύπελλο Ιταλίας μέχρι και το 2021 δεν είχε καταφέρει να το πάρει. Το έκανε κι αυτό προτού υπάρξουν – όπως αναμένεται – εξελίξεις στο θέμα του μέλλοντός του στην Γιουβέντους. Το φετινό ήταν το πρώτο Coppa Italia στη θητεία του CR7 στους «μπιανκονέρι» και κάπως έτσι, πλέον ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έχει κατακτήσει κάθε τρόπαιο που υπάρχει προς διεκδίκηση στις τρεις από τις τέσσερις χώρες που έχει παίξει ποδόσφαιρο.

Η παρουσία του στην ανδρική ομάδα της Σπόρτινγκ Λισαβόνας μπορεί να ήταν τρομερά σύντομη και να μην πρόλαβε εκεί να... κυριαρχήσει. Όμως, η τροπή που πήρε η καριέρα του θα τον κάνει να μην μετανιώνει καθόλου για την ηλικία και το timing που επέλεξε ν' αφήσει την πατρίδα του για να πάρει μεταγραφή στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Κριστιάνο έχει πλέον κατακτήσει τα πάντα σε Αγγλία (πρωτάθλημα, Κύπελλο, LeagueCup και Community Shield), Ισπανία (πρωτάθλημα, Κύπελλο, Super Cup) και πλέον στην Ιταλία κατάφερε έστω και στην τρίτη του σεζόν να ολοκληρώσει την συλλογή από τους τίτλους που είναι διαθέσιμοι προς κατάκτηση (πρωτάθλημα, Κύπελλο, Super Cup).

 

SERIE A Τελευταία Νέα