Αταλάντα - Γιουβέντους: Ο Μπουφόν στον αέρα για τελευταία φορά (vid)

Αταλάντα - Γιουβέντους: Ο Μπουφόν στον αέρα για τελευταία φορά (vid)

Gazzetta team
Αταλάντα - Γιουβέντους: Ο Μπουφόν στον αέρα για τελευταία φορά (vid)

bet365

Οι παίκτες της Γιουβέντους πέταξαν τον κάπτεν Τζιανλουίτζι Μπουφόν στον αέρα μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου στο ματς με την Αταλάντα, το οποίο ήταν πιθανώς το τελευταίο του με τη φανέλα των Μπιανκονέρι.

Η απόφαση του να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν δείχνει μη αναστρέψιμη. Και μπορεί την προηγούμενη φορά που αποχαιρέτησε το Τορίνο, μετακομίζοντας στο Παρίσι και την Παρί Σεν Ζερμέν, να επέστρεψε μόλις έναν χρόνο μετά, αλλά πλέον μοιάζει πολύ δύσκολο να υπάρξει και 3η ενότητα στο βιβλίο του Τζιανλουίτζι Μπουφόν στη Γιουβέντους. Έτσι, τι καλύτερο από έναν «τελευταίο χορό» σε τελικό Κυπέλλου, ο οποίος συνδυάστηκε με νίκη και την κατάκτηση του 14ου τροπαίου στην ιστορία των Μπιανκονέρι.

Ο 43χρονος εμβληματικός κίπερ σήκωσε το 30ο τρόπαιο της συλλογικής του καριέρας και όπως όλα δείχνουν, την τελευταία κούπα με τους Τορινέζους, για να ακολουθήσει η στιγμή του απόλυτου farewell. Από τα χέρια των συμπαικτών του, ο θρυλικός «Τζίτζι» πέταξε στον αέρα ως θριαμβευτής κι αν αυτή η στιγμή ήταν η ύστατη μετά από 685 παιχνίδια στο κλαμπ, τότε περιλάμβανε όλα όσα άρμοζαν στο μεγαλείο και την παρακαταθήκη του.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΙΤΑΛΙΑΣ Τελευταία Νέα