«Ο Γκατούζο συμφώνησε για δύο χρόνια με την Φιορεντίνα»

«Ο Γκατούζο συμφώνησε για δύο χρόνια με την Φιορεντίνα»

bet365

Κλεισμένο στην Φιορεντίνα παρουσιάζουν τον Τζενάρο Γκατούζο, ιταλικά δημοσιεύματα, τονίζοντας ότι ο 43χρονος τεχνικός έχει υπογράψει ήδη συμβόλαιο με τους «βιόλα» για τα επόμενα δύο χρόνια.

Πριν από μερικές ημέρες ιταλικά δημοσιεύματα έκαναν λόγο για αντικατάσταση του Αντόνιο Κόντε με τον Τζενάρο Γκατούζο, στην Ίντερ.

Νέο δημοσίευμα, αυτή τη φορά «Corriere dello Sport», αναφέρει ότι ο 43χρονος τεχνικός της Νάπολι, δεν πρόκειται να είναι ο νέος τεχνικός των «νερατζούρι», καθώς τα έχει συμφωνήσει σε όλα με την Φιορεντίνα. Μάλιστα, το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει πως ο Γκατούζο, έχει ήδη συζητήσει με τους ιθύνοντες των «βιόλα» και είπε «ναι» στο διετές συμβόλαιο που του προσέφεραν να υπογράψει.

Σε περίπτωση που ο Ιταλός προπονητής, μετακινηθεί στην Φιορεντίνα, επιθυμία του είναι να πάρει μαζί του και τον αρχηγό της Νάπολι, Λορέντσο Ινσίνιε.

Διαβάστε επίσης:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα