Πίρλο: «Ο Ρονάλντο έγινε αλλαγή και για πρώτη φορά ήταν χαρούμενος»

Πίρλο: «Ο Ρονάλντο έγινε αλλαγή και για πρώτη φορά ήταν χαρούμενος»

Πίρλο: «Ο Ρονάλντο έγινε αλλαγή και για πρώτη φορά ήταν χαρούμενος»

bet365

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αντικαταστάθηκε στο ματς με την Ίντερ αλλά σε καμία περίπτωση δεν δυσαρεστήθηκε με την απόφαση του προπονητή του, Αντρέα Πίρλο.

Η Γιουβέντους κατάφερε να πάρει μία σπουδαία νίκη κόντρα στην πρωταθλήτρια Ίντερ, με 3-2 και πλέον θα παλέψει μέχρι τέλους για την κατάκτηση της τέταρτης θέσης που οδηγεί στο Champions League.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν ένας εκ των πρωταγωνιστών της αναμέτρησης, καθώς ήταν αυτός ο οποίος άνοιξε το σκορ για την ομάδα του και με αυτό το γκολ έφτασε τα 777 στην καριέρα του. Ωστόσο, ο Πορτογάλος δεν ολοκλήρωσε το ματς και έγινε αλλαγή από τον Αντρέα Πίρλο καθώς η ομάδα του έμεινε με δέκα παίκτες από το 55'.

Παρ' όλα αυτά ο Ρονάλντο δεν ήταν δυσαρεστημένος με αυτή την επιλογή, όπως άλλωστε επιβεβαίωσε και ο Ιταλός τεχνικός των «μπιανκονέρι», Αντρέα Πίρλο.

«Μπορώ να πω πως είναι η πρώτη φορά που ο Κριστιάνο Ρονάλντο έγινε αλλαγή και χάρηκε! Η ομάδα έπαιζε με παίκτη λιγότερο και έτρεχε χωρίς λόγο. Όταν μπήκαμε στα αποδυτήρια είδα πως ήταν πολύ χαρούμενος. Αυτό μπορώ να σας το επιβεβαιώσω», ήταν τα λόγια του 41χρονου κόουτς.

Διαβάστε επίσης:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα