Γιουβέντους - Ίντερ 3-2: «Ζωντανή» για Champions League σε θεότρελο ντέρμπι γεμάτο VAR (vids)

Γιουβέντους - Ίντερ 3-2: «Ζωντανή» για Champions League σε θεότρελο ντέρμπι γεμάτο VAR (vids)

bet365

Η Γιουβέντους, αν και με δέκα παίκτες από το 55' λόγω της αυστηρής αποβολής του Μπεντανκούρ - γενικά κακή διαιτησία, πολύ VAR και... μόνιτορ - νίκησε 3-2 την Ίντερ σε ένα θεότρελο ματς και παράμεινε «ζωντανή» στο κυνήγι της τετράδας και της εξόδου στο Champions League. Αποβλήθηκε στο 90+2' και ο Μπρόζοβιτς.

Όσο ζει, ελπίζει η Γιουβέντους, καθώς όπως τα κατάφερε δεν ορίζει η ίδια τη μοίρα της για την τέταρτη θέση και την έξοδο στο Champions League της επόμενης σεζόν. Η «Γηραιά Κυρία» έκανε το χρέος της για να μπορέσει να συνεχίζει να ελπίζει, καθώς το Σάββατο (15/5) νίκησε 3-2 στο ντέρμπι την Ίντερ. Παίζοντας μάλιστα με παίκτη λιγότερο λόγω της αυστηρής αποβολής του Ροδρίγο Μπεντανκούρ με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 55ο λεπτό! Έτσι κι αλλιώς η διαιτησία του Τζανπάολο Καλβαρέζε έκανε... νερά, καθώς ο ρέφερι κλήθηκε από τον VAR στις κρίσιμες αποφάσεις και συμβουλεύτηκε το μόνιτορ στα τρία από τα πέντε γκολ του ματς.

Στο 23ο λεπτό ο Τζόρτζιο Κιελίνι έπεσε στο έδαφος μετά από κράτημα του Ματέο Νταρμιάν, ο διαιτητής ειδοποιήθηκε από τον VAR, είδε τη φάση στο μόνιτορ και σφύριξε το πέναλτι. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο εκτέλεσε, ο Σαμίρ Χαντάνοβιτς απέκρουσε, αλλά ο Πορτογάλος στο ριμπάουντ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και άνοιξε το σκορ για τους «μπιανκονέρι» στο 777ο γκολ της καριέρας του.

Στο 35ο λεπτό ο Ντανίλο πάτησε τον Λαουτάρο Μαρτίνες, ο VAR επενέβη και πάλι, έτσι σφυρίχτηκε και πάλι πέναλτι. Ο Ρομελού Λουκακού ευστόχησε και ισοφάρισε σε 1-1 για τους «νερατζούρι». Στο τρίτο λεπτό του επιπρόσθετου χρόνου του πρώτου μέρους ο Χουάν Κουαδράδο έδωσε και πάλι το προβάδισμα με σουτ με το δεξί στους γηπεδούχους, με τη βοήθεια της κόντρας (στον Κρίστιαν Έρικσεν).

Στο 83ο λεπτό ο Τζόρτζιο Κιελίνι στην προσπάθειά του ν' απομακρύνει, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας της ομάδας τους. Ο διαιτητής αρχικά δεν το μέτρησε, κλήθηκε και πάλι από τον VAR. Είδε τη φάση και πάλι (!) στο μόνιτορ και εγένετο 2-2. Στην επόμενη φάση ο Χουάν Κουαδράδο μπήκε στην περιοχή από δεξιά και ανατράπηκε από τον Ίβαν Πέρισιτς.

Ο Κολομβιανός εκτέλεσε, ευστόχησε και χάρισε τη νίκη (3-2) στη Γιουβέντους επί της Ίντερ, η οποία τέλειωσε και εκείνη το ματς με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Μαρτσέλο Μπρόζοβιτς με δύο κίτρινες μέσα σε τέσσερα λεπτά (88' και 90+2').

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ (4-4-2): Στσέσνι, Ντε Λιχτ, Κιελίνι, Αλέξ Σάντρο, Κουαδράδο, Μπεντανκούρ, Ραμπιό, Κιέζα (70' Ντεμιράλ), Κουλουσέβσκι (58' ΜακΚένι), Ρονάλντο (70' Μοράτα).

ΙΝΤΕΡ (3-5-2): Χαντάνοβιτς, Σκρίνιαρ, Ντε Φράι, Μπαστόνι (80' Βεσίνο), Χακίμι, Μπαρέλα, Μπρόζοβιτς, Έρικσεν (73' Σένσι), Νταρμιάν (46' Πέρισιτς), Λουκακού, Λαουτάρο.

 

SERIE A Τελευταία Νέα