Μπουφόν: «Χάσαμε ηλίθιους βαθμούς»

Μπουφόν: «Χάσαμε ηλίθιους βαθμούς»

Gazzetta team
Μπουφόν: «Χάσαμε ηλίθιους βαθμούς»

bet365

Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν έριξε τις ευθύνες στον εαυτό του και τους συμπαίκτες του για την θέση της Γιουβέντους στην βαθμολογία της Serie A.

Η Γιουβέντους βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση όσον αφορά την έξοδο στο επόμενο Champions League.

Η ήττα στο Τορίνο με 3-0 από την Μίλαν, την έριξε στην πέμπτη θέση, ωστόσο με τρεις νίκες (αρχής γενομένης σήμερα κόντρα στην Σασουόλο εκτός έδρας) και με δεδομένο πως Αταλάντα και Μίλαν κοντράρονται την τελευταία αγωνιστική, μπορούν να πλασαριστούν στην πρώτη τετράδα.

Η απογοητευτική σεζόν της «Μεγάλης Κυρίας» έχει φέρει σε δύσκολη θέση τον Πίρλο, ωστόσο ο Τζιανουλίτζι Μπουφόν έριξε τις ευθύνες για την φετινή σεζόν στον ίδιο και τους συμπαίκτες του.

Ο σπουδαίος γκολκίπερ, που στο τέλος της σεζόν κρεμάει τα γάντια του, ανέφερε πως η Γιουβέντους βρίσκεται σε αυτή τη θέση επειδή πέταξε «ηλιθιωδώς» αρκετούς βαθμούς.

«Στερούμαστε σταθερότητας στην απόδοση. Στο τέλος, παίξαμε ενάντια στις 5-6 καλύτερες ομάδες και πήραμε σημαντικές νίκες ή ισοπαλίες. Ομως χάσαμε ηλίθιους πόντους από υποδυέστερες ομάδες. Αυτό σημαίνει πως είσαι μία ομάδα που πρέπει να ωριμάσει σε χαρακτήρα», ανέφερε ο Μπουφόν ο οποίος επανέλαβε για άλλη μία φορά πως αποχωρεί στο τέλος της σεζόν.

«Το μέλλον μου είναι ξεκάθαρο. Το όμορφο αυτό ταξίδι λαμβάνει τέλος. Αν υπάρχει κάτι το οποίο θα μου προσφέρει κάτι το διαφορετικό, θα το σκεφτώ ότι και να είναι» είπε χαρακτηριστικά ο 43χρονος τερματοφύλακας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα