Κόντε για Μουρίνιο: «Του εύχομαι τα καλύτερα, αλλά όχι όταν παίζει με την Ίντερ» (vid)

Κώστας Τόπας
Κόντε για Μουρίνιο: «Του εύχομαι τα καλύτερα, αλλά όχι όταν παίζει με την Ίντερ» (vid)

bet365

Έκπληκτος έμεινε ο Αντόνιο Κόντε όταν τον ενημέρωσαν πως ο Ζοσέ Μουρίνιο, θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ρόμα, τη νέα σεζόν.
Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Είναι γνωστό πως οι Αντόνιο Κόντε και Ζοσέ Μουρίνιο δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις.

Αυτή η κολόνια μάλιστα κρατά από το 2016 όταν λίγες ο Μουρίνιο λίγους μήνες έπειτα από την πρόσληψή του στην τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Μουρίνιο επέστρεψε στο «άντρο» της πρώην ομάδας του, της Τσέλσι, αυτή τη φορά ως αντίπαλος.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» διασύρθηκαν στο Στάμφορντ Μπριτζ με 4-0 και ο Κόντε ξέσπασε σε έξαλλους πανηγυρισμούς. Ο Μουρίνιο κατηγόρησε τον Ιταλό ότι με τη συμπεριφορά του «εξευτέλισε» τόσο τον ίδιο όσο και την ομάδα του: «Δεν πανηγυρίζεις έτσι στο 4-0. Μπορείς να το κάνεις στο 1-0, αλλιώς είναι εξευτελισμός για μας».

Η κόντρα συνεχίστηκε για πολλά ακόμα χρόνια. Ο Special One» τώρα θα επιστρέψει στην Ιταλία για να αναλάβει από τη νέα σεζόν την τεχνική ηγεσία της Ρόμα. Μία είδηση η οποία όπως φάνηκε εξέπληξε ακόμα και τον τεχνικό της Ίντερ, Αντόνιο Κόντε.

«Είναι υπέροχα νέα για όλους, του εύχομαι τα καλύτερα, εκτός όταν παίζει εναντίον της Ίντερ», δήλωσε ο Κοντέ όταν του είπαν πως ο Μουρίνιο θα κάθεται στον πάγκο των «τζιαλορόσι».

Διαβάστε επίσης:

 

SERIE A Τελευταία Νέα