Μπουφόν – Γιουβέντους: Τα highlights της σεζόν, 6 clean sheets σε 12 συμμετοχές! (vid)

Gazzetta team
Μπουφόν – Γιουβέντους: Τα highlights της σεζόν, 6 clean sheets σε 12 συμμετοχές! (vid)

bet365

Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν αποτελεί το Νο2 της Γιουβέντους τη φετινή σεζόν, αλλά στάθηκε στο ύψος της φήμης και της εμπειρίας του όποτ τον χρειάστηκε η Κυρία, κρατώντας το μηδέν στο 50% των συμμετοχών του. Δείτε τα highlights του σε ένα βίντεο.

Η επιστροφή του στη Γιουβέντους έγινε με γνώμονα να βοηθήσει όσο μπορεί την ομάδα της καρδιάς του στη «δύση» της καριέρας του, χωρίς να αξιώνει βασικό ρόλο στο ρόστερ. Κι ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν έχει εξελιχθεί σε Νο2 πολυτελείας για τους Μπιανκονέρι, οι οποίοι χρειάστηκαν σε αρκετές περιπτώσεις την εμπειρία και την κλάση του για να «ξελασπώσουν» τη φετινή σεζόν. Πλέον, ο Ιταλός θρύλος φέρεται να έχει έρθει σε επαφή με τον Ολυμπιακό για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, παράλληλα με τις Άιντραχτ Φρανκφούρτης Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Ντιναμό Κιέβου και Γαλατασαράι και το δείγμα του από την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο μπορεί να είναι μικρότερο από κάθε άλλη χρονιά, αλλά είναι επαρκές κι αντιπροσωπευτικό της αξίας του.

Ως ρεζέρβα του Βόιτσεχ Σέζνι, ο «Τζίτζι» βρέθηκε 12 φορές κάτω από τα γκολπόστ της Γηραιάς Κυρίας σε Serie A, Coppa Italia και Champions League, καταφέρνοντας να κρατήσει το μηδέν στα μισά παιχνίδια (6)!

Οι εμφανίσεις του στο «Καμπ Νόου» κόντρα στη Μπαρτσελόνα, αλλά και στο «Μεάτσα» απέναντι στην Ίντερ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου αποτελουν highlight στη φετινή του σεζόν.

Δείτε αναλυτικά τα πεπραγμένα του στο παρακάτω βίντεο:


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα