Κάλιαρι - Πάρμα 4-3: Επική ανατροπή στις καθυστερήσεις και «ζωντανή» για παραμονή η ομάδα του Λυκογιάννη! (vid)

Gazzetta team
Κάλιαρι - Πάρμα 4-3: Επική ανατροπή στις καθυστερήσεις και «ζωντανή» για παραμονή η ομάδα του Λυκογιάννη! (vid)

bet365

Η Κάλιαρι του Μπάμπη Λυκογιάννη με δύο γκολ στις καθυστερήσεις (90+2' και 90+4') έφτασε σε επική ανατροπή και τη νίκη (4-3) επί τη Πάρμα, μένοντας «ζωντανή» στο κυνήγι της παραμονής. Δύσκολα τα πράγματα για την ομάδα του Βασίλη Ζαγαρίτη, χρειάζεται άθλο για να μην υποβιβαστεί στη Serie B.

Η Κάλιαρι υποδέχτηκε το βράδυ του Σαββάτου (17/4) την Πάρμα στη «Σαρντένια Αρένα» για την 31η αγωνιστική της Serie A με τις δύο ομάδες να γνωρίζουν την «εξάποντη» σημασία της αναμέτρησης - αμφότερες στη ζώνη υποβιβασμού - αλλά και την ήττα της Φιορεντίνα στη Ρέτζο-Εμίλια.

Τι κι αν οι φιλοξενούμενοι κρατούσαν τη νίκη στα χέρια τους, καθώς το σκορ μέχρι το 90+2' ήταν 2-3; Οι νησιώτες του Μπάμπη Λυκογιάννη (πέρασε στο 58' στη θέση του Γκαμπριέλ Τζάπα) με δύο γκολ μέσα σε δύο λεπτά στον επιπρόσθετο χρόνο (90+2' και 90+4') έφτασαν σε μία επική ανατροπή και τη νίκη (4-3) κάνοντας σημαντικό βήμα παραμονής και βυθίζοντας παράλληλα την ομάδα του Βασίλη Ζαγαρίτη (εκτός αποστολής)!

Ο Πεσέλα άνοιξε το σκορ για την Πάρμα μόλις στο πέμπτο λεπτό της αναμέτρησης, ενώ ο Κούτσκα στο 31' διεύρυνε το προβάδισμα των «τζαλομπλού». Η Κάλιαρι μείωσε με τον Παβολέτι στο 39', αλλά ο Μαν στο 59' έκανε το 1-3. Ο Μάριν μείωσε εκ νέου για τους «ιζολάνι» στο 66' και ακολούθησε η «καταιγίδα» των καθυστερήσεων!

Ισοφάρισε με τον Γκαστόν Περέιρο στο 90+2', ασίστ του Ουρουγουανού και γκολ νίκης (4-3) από τον Αλμπέρτο Τσέρι στο 90+4'. Τρελοί πανηγυρισμοί στη Σαρδηνία καθώς η Κάλιαρι συνεχίζει να βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού, αλλά μένει πιο «ζωντανή» από ποτέ για παραμονή. Η Πάρμα είναι στο -7 από την Τορίνο (η οποία έχει δύο ματς λιγότερα) και θα πρέπει να πετύχει έναν άθλο για να μην υποβιβαστεί.

 

SERIE A Τελευταία Νέα