Σασουόλο - Φιορεντίνα 3-1: Ο Mπεράρντι δεν την άφησε να ησυχάσει (vid)

Gazzetta team
Σασουόλο - Φιορεντίνα 3-1: Ο Mπεράρντι δεν την άφησε να ησυχάσει (vid)

bet365

Η αδιάφορη βαθμολογικά Σασουόλο του Γιώργου Κυριακόπουλου (πέρασε στο 46') νίκησε με ανατροπή 3-1 τη Φιορεντίνα, η οποία ακόμη δεν έχει ξεμπλέξει την παραμονή της στη Serie A.

Η μία ήταν αδιάφορη βαθμολογικά, η άλλη ήθελε το τρίποντο για να ξεμπλέξει όσο το δυνατόν νωρίτερα και να διασκεδάσει τις όποιες αμφιβολίες για την παραμονή της στη Serie A. Νίκησε όμως η πρώτη και μάλιστα με ανατροπή.

Η Φιορεντίνα το σκορ στη Ρέτζο-Εμίλια με τον «κεραυνό» του Τζάκομο Μποναβεντούρα με το αριστερό εκτός περιοχής στο 31ο λεπτό. Ο Ντε Τσέρμπι έκανε τριπλή αλλαγή και πέρασε με την έναρξη του δευτέρου μέρους τους Κυριακόπουλο, Ντεφρέλ και Μπεράρντι. Ο τρίτος έγραψε και το σενάριο ανατροπής στην αναμέτρηση. Με δύο εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι μέσα σε τρία λεπτά (59', 62') αρχικά ισοφάρισε και στη συνέχεια έκανε το 2-1 για τους «νεροβέρντι».

Το τελικό σκορ (3-1) διαμόρφωσε ο Μαξέμ Λοπέ με εξαιρετικό σουτ στο 75ο λεπτό. Η Σασουόλο θα παραμείνει στην όγδοη θέση ό,τι και να γίνει στην 31η αγωνιστική της Serie A, ενώ η Φιορεντίνα στη 15η και το +8 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

 

SERIE A Τελευταία Νέα