Ο Ρονάλντο κοστίζει περισσότερο από όλη την Αταλάντα!

Κώστας Τόπας
Ο Ρονάλντο κοστίζει περισσότερο από όλη την Αταλάντα!

bet365

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος της Serie A, λαμβάνοντας 31 εκατ. ευρώ ετησίως. Εκτός όμως από αυτό, ο ετήσιος μισθός του είναι μεγαλύτερος συγκριτικά με το άθροισμα των μισθών των παικτών της Αταλάντα!

Η Γιουβέντους θα φιλοξενηθεί από την Αταλάντα την Κυριακή (18/04, 16:00) σε ένα κρίσιμο παιχνίδι, καθώς στην βαθμολογία η «Γηραιά Κυρία» βρίσκεται τρίτη και θα παίξει στην έδρα της τέταρτης, η οποία είναι έναν βαθμό πιο κάτω. Γι' αυτό το σημαντικό ματς, ο Αντρέα Πίρλο θα στερηθεί της υπηρεσίες του Κριστιάνο Ρονάλντο, καθώς αντιμετωπίζει ένα μυϊκό πρόβλημα κι έτσι ο Ιταλός τενχικός δεν τον συμπεριέλαβε στην αποστολή.

Ωστόσο, αξίζει να σταθούμε στα χρήματα τα οποία λαμβάνει ετησίως ο Πορτογάλος αστέρας των «μπιανκονέρι». Σύμφωνα, με την ιταλική εφημερίδα «La Stampa», ο ετήσιος μισθός του «CR7», ο οποίος είναι στα 31 εκατ. ευρώ, είναι μεγαλύτερος σε σύγκριση με το άθροισμα των μισθών των παικτών της Αταλάντα!

Συγκεκριμένα, ο Ντούβαν Ζαπάτα, ο οποίος αυτή τη στιγμή είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της Αταλάντα, λαμβάνει 1,8 εκατ. ευρώ τον χρόνο. Η διαφορά μεταξύ των δύο ποδοσφαιριστών είναι τεράστια. Ακόμα όμως και το μισθολόγιο ολόκληρου του ρόστερ της Αταλάντα, κοστίζει λιγότερο από όσο κοστίζει ο Κριστιάνο!

Το ρόστερ των «μπεργκαμάσκι» κοστίζει 42,6 εκατ. ευρώ ενώ της «Γηραιάς Κυρίας» 236 εκατ. ευρω!

Διαβάστε επίσης:

 

SERIE A Τελευταία Νέα