Μπολόνια - Ίντερ 0-1: O «20άρης» Λουκακού την οδηγεί στον τίτλο (vid)

Gazzetta team
Μπολόνια - Ίντερ 0-1: O «20άρης» Λουκακού την οδηγεί στον τίτλο (vid)

bet365

Η Ίντερ πέρασε (0-1) από την Μπολόνια με το 20ό γκολ του Ρομελού Λουκακού στο πρωτάθλημα, πήγε στο +8 (με ματς λιγότερο) τη διαφορά από τη Μίλαν και δείχνει ότι δεν μπορεί να χάσει αυτόν τον τίτλο. Στο +12 από τη Γιουβέντους οι «νερατζούρι».

Δέχτηκε το δώρο που της έκανε το μεσημέρι του Σαββάτου η Σαμπντόρια, η οποία στην αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία της 29ης αγωνιστική της Serie A κράτησε στο 1-1 τη Μίλαν. Η Ίντερ πέρασε το βράδυ από το «Ρενάτο Νταλ' Άρα» επικρατώντας εκτός έδρας (0-1) της Μπολόνια, επικρατώντας των «τζαλομπλού» με το 20ό γκολ του Ρομελού Λουκακού στην τρέχουσα σεζόν της πρώτης κατηγορίας του ιταλικού πρωταθλήματος.

Ο Βέλγος έγινε ο δεύτερος των «νερατζούρι» που σκοράρει 20 ή περισσότερα γκολ σε δύο διαδοχικές σεζόν της Serie A μετά τους Τζουζέπε Μεάτσα, Αμέντεο Αμάντεϊ, Ρομπέρτο Μπονισένια, Μάουρο Ικάρντι, Στέφανο Νίερς και Κριστιάν Βιέρι. Οι «νερατζούρι» παραμένουν πρωτοπόροι και αύξησαν στους οκτώ βαθμούς τη διαφορά από τους ροσονέρι, έχοντας μάλιστα ματς λιγότερο από τους συμπολίτες τους! H απόσταση από τη Γιουβέντους, η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη στο ντέρμπι με την Τορίνο, έχει πάει στο +12 σε ίδιο αριθμό ματς (28).

Στο 32ο λεπτό ο Μπαστόνι βγήκε από αριστερά, έκανε τη σέντρα και ο 27χρονος Βέλγος με κεφαλιά έβαλε την μπάλα στα δίχτυα! Στο 50ό λεπτό ο Λαουτάρο Μαρτίνες έκανε το σουτ με το δεξί εκτός περιοχής, η μπάλα όμως σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας που υπερασπίστηκε ο Ραβάλια.

Οι γηπεδούχοι πίεσαν στο τελευταίο μισάωρο της αναμέτρησης, ο Σαμίρ Χαντάνοβιτς ωστόσο κράτησε απαραβίαστη την εστία του και η Ίντερ επέστρεψε στο Μιλάνο με το τρίποντο στις αποσκευές της.

ΜΠΟΛΟΝΙΑ (Σίνισα Μιχάιλοβιτς): Ραβάλια, Τομιγιάσου (34' λ.τρ Ντε Σιλβέστρι), Ντανίλο, Σουμαορό, Ντάικς (80' Τζουάρα), Σχόουτεν, Ντομίνγκες (69' Σβάνμπεργκ), Σκοβ Όλσεν (80' Ορσολίνι), Σοριάνο, Σανσόνε (69' Σανσόνε), Μπάροου.

ΙΝΤΕΡ (Αντόνιο Κόντε): Χαντάνοβιτς, Χακίμι, Σκρίνιαρ, Ρανόκια, Μπαστόνι, Γιανγκ (71' Νταρμιάν), Έρικσεν (61' Γκαλιαρντίνι), Μπρόζοβιτς, Μπαρέλα (90+2' Βεσίνο), Λουκακού, Μαρτίνες (71' Σάντσες).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα