Η Γιουβέντους ζητάει μόνο 55 εκατ. ευρώ για Ντιμπάλα, τον θέλει η Τσέλσι

Gazzetta team
Η Γιουβέντους ζητάει μόνο 55 εκατ. ευρώ για Ντιμπάλα, τον θέλει η Τσέλσι

bet365

Οικονομικά προβλήματα, μη ανανέωση συμβολαίου και αμφιλεγόμενη αγωνιστική παρουσία, οδηγούν τη Γιουβέντους στην πώληση του Πάουλο Ντιμπάλα με χαμηλή τιμή τα 55 εκατ. ευρώ.

Η χρονιά του είχε πολλά σκαμπανεβάσματα και εδώ και δύο μήνες βρίσκεται εκτός εξαιτίας τραυματισμού, απουσιάζοντας από τα μεγάλα ραντεβού της Γιουβέντους. Επίσης, ο Πάουλο Ντιμπάλα δεν έχει έρθει σε συμφωνία με το club για επέκταση του συμβολαίου του, το οποίο λήγει το Ιούνιο του 2022 (σ.σ.: ζητάει 14 εκατ. ευρώ, από τα 7 που παίρνει τώρα). Το σημαντικότερο όμως είναι ότι υπάρχουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα, που υποχρεώνει τη Γιούβε να πουλήσει και ο Αργεντινός επιθετικός φαίνεται ότι θα είναι μία από τις πωλήσεις αυτές.

Σύμφωνα με το “France Football”, η Γηραιά Κυρία όχι απλά το σκέφτεται, αλλά του έχει ήδη ορίσει και τιμή. Αυτή είναι μάλιστα χαμηλή, μόλις στα 55 εκατ. ευρώ και γι' αυτό προφανώς παίζει ρόλο η μη ανανέωση, η ανάγκη της Γιούβε και η γενικότερη πτώση τιμών εξαιτίας του κορονοϊού. Σύμφωνα πάντα με το γαλλικό Μέσο, η Τσέλσι έχει ήδη εκφράσει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

 

SERIE A Τελευταία Νέα