Γιουβέντους: Σε αδιέξοδο η ανανέωση του Ντιμπάλα

Γιουβέντους: Σε αδιέξοδο η ανανέωση του Ντιμπάλα

Κώστας Τόπας
Γιουβέντους: Σε αδιέξοδο η ανανέωση του Ντιμπάλα

bet365

Οι άνθρωποι της Γιουβέντους δεν έχουν βρει ακόμα την «χρυσή» τομή με τον Πάουλο Ντιμπάλα, σχετικά με την ανανέωση του συμβολαίου του.

Οι προσπάθειες των «μπιανκονέρι» να δέσουν τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό δείχνουν ότι έχουν φτάσει σε αδιέξοδο, κι αυτό διότι οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών έχουν «παγώσει» κι αυτό πυροδοτεί και πάλι εικασίες για πιθανή διαφωνία περί ανανέωσης.

Οπως αναφέρουν ιταλικά δημοσιεύματα οι απαιτήσεις του 26χρονου άσου είναι αρκετά υψηλές για τους ιθύνοντες της Γιουβέντους, καθώς από τα 7 εκατ. ευρώ που λαμβάνει ετησίως, τώρα ζητά 14 εκατ. ευρώ.

Από την πλευρά της η διοίκηση της «Γηραιάς Κυρίας» είναι διατεθειμένη να του προσφέρει 10 εκατ. ευρώ ετησίως για να ανανεώσει. Μέχρι και πριν λίγους μήνες, αυτό το ποσό δεν τον ικανοποιούσε.

Η στάση όμως των «μπιανκονέρι» δεν θα αλλάξει κι έτσι η προσφορά τους δεν θα φτάσει τις απαιτήσεις του Ντιμπάλα. Ετσι, ο Αργεντίνος είτε θα βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με 10 εκατ. ευρώ ετησίως, είτε θα δει την πόρτα της εξόδου...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα