Στο στόχαστρο της Γιουβέντους ο Σέρτζιο Ολιβέιρα

Κώστας Τόπας
Στο στόχαστρο της Γιουβέντους ο Σέρτζιο Ολιβέιρα

bet365

Ο Σέρτζιο Ολιβέιρα, αφού πρώτα την απέκλεισε, έχει μπει στο στόχαστρο της Γιουβέντους ενόψει της νέας σεζόν.
Ρεάλ Μαδρίτης - Έλτσε: Ειδικά στοιχήματα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και Live Streaming*. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Ο Πορτογάλος μέσος ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της Πόρτο στη ρεβάνς με την Γιουβέντους, καθώς με δύο δικά του γκολ έδωσε στην ομάδα του την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα ιταλικά δημοσιεύματα και το «calciomercato» ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ έχει μπει στο... μάτι των «μπιανκονέρι», οι οποίοι εξετάζουν να κινηθούν για την απόκτησή του το καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα, όπως τονίζει η Γιουβέντους αναζητά έναν παίκτη για την μεσαία γραμμή και με δεδομένο ότι ο Ραμπιό βρίσκεται κοντά στην Έβερτον, η περίπτωση του Σέρτζιο Ολιβέιρα είναι ιδανική.

Οι Ιταλοί αναφέρουν πως η «Γηραιά Κυρία» προκειμένου να τον κάνει δικό της θα πρέπει να καταβάλει στην Πόρτο το ποσό των 30 εκατ. ευρώ.

Από την πλευρά του πάντως, ο 29χρονος μέσος διανύει μία από τις καλύτερες του σεζόν της καριέρας του, καθώς έως τώρα μετράει 17 τέρματα και 5 ασίστ, στις 36 αναμετρήσεις που έχει αγωνιστεί.

 

SERIE A Τελευταία Νέα