Μίλαν: Σε συζητήσεις με τον Ζλάταν για νέο συμβόλαιο (pic)

Μίλαν: Σε συζητήσεις με τον Ζλάταν για νέο συμβόλαιο (pic)

Κώστας Τόπας
Μίλαν: Σε συζητήσεις με τον Ζλάταν για νέο συμβόλαιο (pic)

bet365

Ο Πάολο Μαλντίνι αποκάλυψε πως η Μίλαν θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της ώστε να πείσει τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς να παραμείνει και τη νέα σεζόν.

Μπορεί στη Μίλαν να έχουν το μυαλό τους στις αγωνιστικές υποχρεώσεις αλλά και στο πως θα διατηρηθούν στην κορυφή της βαθμολογίας, ως στο τέλος της σεζόν, ωστόσο υπάρχουν κι άλλα ζητήματα.

Οπως αυτό της ανανέωσης του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι και μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει η παραμικρή συζήτηση ανάμεσα στις δύο πλευρές. Παρ' όλα αυτά, ο Πάολο Μαλντίνι με δηλώσεις του, αποκάλυψε πως επιθυμία των «ροσονέρι» είναι να παραμείνει ο Σουηδός σταρ και τη νέα σεζόν, τονίζοντας βέβαια πως ο Ζλάταν θα πάρει την απόφασή του, την τελευταία στιγμή.

«Είμαστε μια από τις πιο νεανικές ομάδες στην Serie A και η αλήθεια είναι πως χρειαζόμαστε έναν ηγέτη σαν τον Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς. Προσπαθήσαμε να τον αποκτήσουμε το 2018 από τους Γκάλαξι. Μας είπε πως από το… σώμα του θα εξαρτηθεί αν εν τέλει υπογράψει την επέκταση του συμβολαίου. Αλλά αν είναι στην ίδια κατάσταση που είναι τώρα, τότε δεν βλέπω τον λόγο να μην συνεχίσει να αγωνίζεται», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μαλντίνι.

Διαβάστε επίσης:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα