Μίλαν – Κροτόνε 4-0: Πανδαισία με 500άρα Ιμπρα και ξανά κορυφή (vid)

Γιώργος Καραμάνος
Μίλαν – Κροτόνε 4-0: Πανδαισία με 500άρα Ιμπρα και ξανά κορυφή (vid)

bet365

Ιμπραΐμοβιτς και Ρέμιτς έβαλαν από δύο, ο Σουηδός έφτασε τα 501 γκολ σε συλλογικό επίπεδο και μαζί οδήγησαν τη Μίλαν στο άνετο 4-0 επί της Κροτόνε και στην 1η θέση του Καμπιονάτο.

Η Ιντερ την προσπέρασε, η Γιουβέντους την πλησίασε επικίνδυνα. Για τη Μίλαν το εντός ματς με την Κροτόνε ήταν από τα must τρίποντα που έπρεπε να πάρει. Αρχικά κάπως δυσκολεύτηκε, αλλά κάπου ξέσπασε και τελικά έφτασε στο άνετο 4-0, το οποίο την επανέφερε στην κορυφή και στο +1 από τη συμπολίτισσα. Γι' αυτό φρόντισε κατά βάση ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ο οποίος μεγαλώνει διαρκώς τον θρύλο του και έπειτα ο Ρέμπιτς, που πρόσθεσε με τη σειρά του ακόμα δύο γκολ.

Ο Ιμπρα πέτυχε δύο εύκολα τέρματα (30', 64') έπειτα από ωραίους συνδυασμούς, για να φτάσει τα 501 στην καριέρα του σε συλλογικό επίπεδο. Ο Κροάτης σε ένα λεπτό (69', 70') κλείδωσε τη νίκη για τους Ροσονέρι, που είχαν κι άλλες ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ. Και αυτό όμως τους ήταν αρκετό, για να γυρίσουν εκεί όπου βρίσκονται στο μεγαλύτερο σημείο της σεζόν.


Μίλαν (Στέφανο Πιόλι): Ντοναρούμα, Ρομανιόλι, Τομόρι, Καλάμπρια, Ερνατές, Μεϊτέ, Κεσί (86' Κρούνιτς), Σαλέμάκερς (46' Καστιγιέχο), Ρέμπιτς (77' Χάουγκε), Ράφαελ Λεάο (62' Τσαλχάνογλου), Ιμπραΐμοβιτς (77' Μάντζουκιτς)

Κροτόνε (Τζοβάνι Στρόπα): Κορντάζ, Ρισπόλι, Γκόλεμιτς, Τζίτζι, Λουπέρτο, Περέιρα, Μπενάλι (72' Ενρίκε), Βούλιτς (78' Πετριτσόνε), Ουνά (63' Ουνά), Τζενελάτο, Ντι Καρμίνε (78' Νουάνκο).


Βήμα παραμονής η Ουντινέζε

Η Ουντινέζε έκανε σημαντικό βήμα παραμονής, επικράτησε 2-0 της Βερόνα εντός έδρας και βρέθηκε στο +9 από την επικίνδυνη ζώνη. Ηταν η δεύτερη διαδοχική νίκη, ενώ η ομάδα του Ούντινε έμεινε τέσσερα σερί παιχνίδια αήττητη. Εξαιρετική στα τελευταία λεπτά, πίεσε και είδε τον γκολκίπερ Ντε Σιλβέστρι να σημειώνει αυτογκόλ στο 83' έπειτα από ενέργεια του Ντεουλοφέου. Ο Ισπανός ήταν εξαιρετικός και στο 91' διαμόρφωσε το 2-0.

 

SERIE A Τελευταία Νέα