Φιορεντίνα – Ιντερ 0-2: Κορυφή… (vid)

Γιώργος Καραμάνος
Φιορεντίνα – Ιντερ 0-2: Κορυφή… (vid)

bet365

Η Ιντερ πέρασε με 0-2 από τη Φιορεντίνα και με ματς λιγότερο μπορεί να κοιμηθεί για λίγο μόνη στην 1η θέση του Καμπιονάτο.

Είχε την ευκαιρία της και δεν την άφησε ανεκμετάλλευτη. Η Ιντερ πέρασε αλώβητη από το «Αρτέμιο Φράνκι» και μέχρι την Κυριακή που θα παίξει η Μίλαν, θα μπορεί να κοιμηθεί στην κορυφή του Καμπιονάτο. Το καθαρό 0-2 επί της Φιορεντίνα την έστειλε στο +1 από τη συμπολίτισσα σε ένα αήττητο σερί πέντε αγωνιστικών.

Ο σούπερ ανερχόμενος Μπαρέλα (31’) με τέλειο σουτ εκτός περιοχής έκανε το 0-1 και ο Πέρισιτς (52’) με κοντινό πλασέ κλείδωσε το τρίποντο για τους Νερατζούρι. Βέβαια, για να πάρουν τη νίκη οι φιλοξενούμενοι, χρειάστηκε το ξεκίνημα δύο εκπληκτικές επεμβάσεις του Χαντάνοβιτς.

Φιορεντίνα (Τσέζαρε Πραντέλι): Ντταγκόφσκι, Κουάρτα, Ιγκόρ, Πετσέλα, Βενούτι (73’ Μελκουΐτ), Μποναβεντούρα, Αμραμπατ, Μπόρχα Βαλέρο (46’ Κουαμέ), Μπιράγκι (82΄Μπαρέκα), Εϊσερίκ (74’ Πούλγκαρ), Βλάχοβιτς (74’ Κοκόριν)

Ιντερ (Αντόνιο Κόντε): Χαντάνοβιτς, Σκρίνιαρ, Ντε Φράι, Μπαστόνι, Χακίμι, Μπαρέλα, Μπρόζοβιτς, Βιδάλ (46’ Γκαλιαρντίνι), Πέρισιτς (80’ Νταρμιάν), Αλέξις Σάντσες (62’ Λαουτάρο Μαρτίνες), Λουκάκου (89’ Πιναμόντι).

 

SERIE A Τελευταία Νέα