Ιντερ - Μίλαν: Κινδυνεύει με 10 αγωνιστικές τιμωρία ο Ζλάταν για το επεισόδιο με τον Λουκάκου

Κώστας Τόπας
Ιντερ - Μίλαν: Κινδυνεύει με 10 αγωνιστικές τιμωρία ο Ζλάταν για το επεισόδιο με τον Λουκάκου

bet365

Ερευνα για πιθανή ρατσιστική συμπεριφορά του Ζλάταν προς τον Λουκάκου, θα ξεκινήσει τελικά η ιταλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία.
Πού θα κάτσει η μπίλια στο Μάντσεστερ Γ. - Σαουθάμπτον; Στη bwin το ζεις με Build A Bet κι αμέτρητες επιλογές! |21+

Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και Ρομέλου Λουκάκου τιμωρήθηκαν με μία αγωνιστική για το μεταξύ τους επεισόδιο στο ντέρμπι της Μίλαν με την Ίντερ για το Κύπελλο Ιταλίας.

Ωστόσο, η ιταλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία αποφάσισε να ξεκινήσει περαιτέρω έρευνα για το επεισόδιο μεταξύ των δύο ποδοσφαιριστών.

Κι αυτό εξαιτίας των διαλόγων που ακούστηκαν και «καίνε» τον Ζλάταν στο φραστικό επεισόδιο που είχε με τον Βέλγο φορ των «νερατζούρι», κατά τη διάρκεια του προημιτελικού αγώνα του Coppa Italia.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν ιταλικά δημοσιεύματα αν τελικά αποδειχθεί ότι ο επιθετικός της Μίλαν χρησιμοποιήσε ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς προς τον αντίπαλο του, τότε ο κίνδυνος για τον ίδιο είναι μεγάλος και φτάνει τις 10 αγωνιστικές.

«Στο πλαίσιο αυτής της έρευνας, ο ομοσπονδιακός εισαγγελέας αποφάσισε να καλέσει τον διαιτητή, Πάολο Βαλέρι, από τον οποίο θα πάρει κατάθεση μέσα στις επόμενες ώρες για να διευκρινίσει το εύρος των κυρώσεων που έχουν ήδη επιβληθεί κατά τη διάρκεια του αγώνα εναντίον των δύο παικτών», αναφέρει η ανακοίνωση της ομοσπονδίας.

Διαβάστε επίσης:

 

SERIE A Τελευταία Νέα