Ρόμα: Συνεχίζεται η κόντρα του Φονσέκα με τον Τζέκο

Ρόμα: Συνεχίζεται η κόντρα του Φονσέκα με τον Τζέκο

Κώστας Τόπας
Ρόμα: Συνεχίζεται η κόντρα του Φονσέκα με τον Τζέκο

bet365

Καθόλου ευχάριστο δεν είναι το κλίμα στη Ρόμα μετά τον αποκλεισμό από την Σπέτσια στο Κύπελλο με 4-2.
Πού θα κάτσει η μπίλια στο Παναθηναϊκός - ΟΦΗ; Στη bwin το ζεις με Build A Bet κι αμέτρητες επιλογές! |21+

Οι «τζιαλορόσι» γνώρισαν τον αποκλεισμό από τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας καθώς ηττήθηκε 4-2 στο γήπεδο από τη Σπέτσια, αλλά τιμωρήθηκε εξαιτίας του ότι έκανε έξι αλλαγές αντί για πέντε και τελικά έχασε το συγκεκριμένο ματς και στα χαρτιά!

Ετσι το κλίμα στη Ρόμα δεν είναι το καλύτερο, ενώ η κόντρα Τζέκο-Φονσέκα συνεχίζεται με τον Βόσνιο επιθετικό να μένει εκτός αποστολής, χωρίς προφανή λόγο. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το «Sky Sport Italia», ο υψηλόσωμος φορ, έμεινε εκτός αποστολής στον αγώνα με την Σπέτσια λόγω της κόντρας του με τον προπονητή, Πάουλο Φονσέκα και όχι επειδή είναι τραυματίας όπως είχε αρχικά αναφερθεί.

Μάλιστα, όπως τονίζει το εν λόγω δημοσίευμα δεν είναι απίθανο ο Τζέκο να ζητήσει από την διοίκηση να αποχωρήσει εάν συνεχιστεί και δεν παίρνει παιχνίδια στα πόδια του.

Διαβάστε επίσης:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα