Ρόμα – Σπέτσια 2-4: Μεγάλη πρόκριση στη Ρώμη με αποβολές και παράταση (vid)

Gazzetta team
Ρόμα – Σπέτσια 2-4: Μεγάλη πρόκριση στη Ρώμη με αποβολές και παράταση (vid)

bet365

Η Σπέτσια είναι η ομάδα που προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας επικρατώντας με 4-2 της Ρόμα στη Ρώμη. Η πρόκριση κρίθηκε στην παράταση, με τους γηπεδούχους να παίζουν από το ξεκίνημά της με 9 παίκτες.

Μεγάλο παιχνίδι στο Ολίμπικο για την φάση των «16» του Κυπέλλου Ιταλίας. Η Ρόμα υποδέχθηκε την Σπέτσια με τους φιλοξενούμενους να κάνουν την μεγάλη έκπληξη παίρνοντας την πρόκριση στα προημιτελικά όπου και θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας τη Νάπολι. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά στον αγώνα και κατάφεραν να προηγηθούν με 0-2.

Συγκεκριμένα στο 6' ο Γκαλαμπίνοφ από την άσπρη βούλα έκανε το 0-1, με τον Σαπονάρα να πετυχαίνει δεύτερο γκολ για την Σπέτσια στο 15'. Οι Ρωμαίοι αντέδρασαν και μείωσαν στο 43' με τον Πελεγκρίνι. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν στο δεύτερο ημίχρονο να ισοφαρίσουν με τον Μιχταριάν στο 73', σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε η κανονική διάρκεια του αγώνα και έτσι όλα κρίθηκαν στην παράταση.

Μια παράταση που άρχισε με τον χειρότερο τρόπο για την Ρόμα καθώς αποβλήθηκαν οι Μαντσίνι και Λόπες μόλις στο 92'. Με δύο παίκτες παραπάνω η Σπέτσια πέτυχε ακόμα δύο γκολ με τους Βέρντε στο 107' και Σαπονάρα παίρνοντας και την πρόκριση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου.

 

SERIE A Τελευταία Νέα