Γιουβέντους – Αταλάντα: Χαμός στα social media με τον Πάπου Γκόμες να τραγουδάει τον ύμνο της Γιούβε! (vid)

Gazzetta team
Γιουβέντους – Αταλάντα: Χαμός στα social media με τον Πάπου Γκόμες να τραγουδάει τον ύμνο της Γιούβε! (vid)

bet365

Ο αρχηγός της Αταλάντα, Πάπου Γκόμες, ο οποίος έχει έρθει σε ρήξη με τον προπονητή της ομάδας, Τζιάν Πιέρο Γκασπερίνι και ενδέχεται να αποχωρήσει τον Ιανουάριο, εντοπίστηκε από τις κάμερες να τραγουδάει τον ύμνο της Γιουβέντους, πριν από την αναμέτρηση των δύο ομάδων.

Έναν μικρό... πανικό προκάλεσε στα social media ο Πάπου Γκόμες, ο οποίος είχε την «έμπνευση», πριν από τον αγώνα στον οποίο η Γιουβέντους έμεινε στο 1-1 με την Αταλάντα, να τραγουδήσει τον ύμνο της Γιούβε (!), ενώ κατευθυνόταν προς τον πάγκο.

Ο αρχηγός της ομάδας του Μπέργκαμο τσακώθηκε με τον προπονητή του, Τζιάν Πιέρο Γκασπερίνι, με αποτέλεσμα να φουντώσουν τα σενάρια περί αποχώρησής του τον Ιανουάριο, με την Ίντερ μάλιστα να φέρεται πως προσφέρει τον Κρίστιαν Έρικσεν για ανταλλαγή.

Μήπως, όμως, ενδιαφέρεται και η Γιούβε για τον έμπειρο Αργεντινό μεσοεπιθετικό; Ο αθλητικός διευθυντής Φάμπιο Παράτιτσι, έσπευσε να βάλει τέλος στις φήμες, προτού αυτές αρχίσουν να παίρνουν έκταση.

«Ο Γκόμες στην Γιούβε; Όχι, σε καμία περίπτωση. Είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και ανήκει στην Αταλάντα, εμείς είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με τους δικούς μας» το σχόλιο του Παράτιτσι για τον Γκόμες, ο οποίος για ένα ακόμα παιχνίδι ξεκίνησε στον πάγκο, μπαίνοντας αλλαγή στο 53' αντί του Ματέο Πεσίνα.

 

SERIE A Τελευταία Νέα