Γιουβέντους – Αταλάντα 1-1: Χάνει επαφή… (vid)

Γιώργος Καραμάνος
Γιουβέντους – Αταλάντα 1-1: Χάνει επαφή… (vid)

bet365

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχασε πέναλτι, η Αταλάντα πήρε βαθμό στο Τορίνο και αυτό το 1-1 θυμίζει στη Γιουβέντους ότι φέτος έχει πολλά αγωνιστικά προβλήματα, τα οποία δεν έχουν λυθεί.

Τέσσερις διαδοχικές νίκες σε Ευρώπη και Ιταλία και ειδικά η τριάρα στο «Καμπ Νόου». Η Γιουβέντους έδειξε διατεθειμένη να χτίσει σερί, αλλά αυτή της τη διάθεση φρόντισε να τη φρενάρει η εκπληκτική φέτος εκτός έδρας στα μεγάλα ματς, Αταλάντα. Οι Μπεργκαμάσκι κατάφεραν να πάρουν βαθμό (1-1) στο Τορίνο και εάν η Μίλαν νικήσει το βράδυ, τότε η διαφορά της Γιούβε από την κορυφή θα εκτοξευτεί στους επτά βαθμούς.

Οι Τορινέζοι έχασαν σημαντικές ευκαιρίες, είχαν όρεξη, ενώ ο Κριστιάνο Ρονάλντο είδε τον Γκολίνι να τον νικάει από την άσπρη βούλα (61’) και να του στερεί τη χαρά να χαρίσει στην ομάδα του ακόμα ένα τρίποντο. Τέσσερα λεπτά νωρίτερα, ο Φρόιλερ είχε ισοφαρίσει με βολίδα δοκάρι και μέσα. Το 1-0 είχε γράψει επίσης με βολίδα ο Κιέζα (29’), αλλά οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν τελικά να φτάσουν στο τρίποντο, κινδυνεύοντας στο τέλος της αγωνιστικής να βρεθούν ακόμα και εκτός τετράδας.

Γιουβέντους (Αντρέα Πίρλο): Σέζνι, Μπονούτσι, Ντε Λιχτ, Ντανίλο, Μπεντανκούρ, Αρτούρ (27’ Ραμπιό), ΜακΚένι, Κουαδράδο, Κιέζα (75’ Αλεξ Σάντρο), Μοράτα (84’ Ντιμπάλα), Κριστιάνο Ρονάλντο

Αταλάντα (Τζανπιέρο Γκασπερίνι): Γκολίνι, Τζιμσίτι, Ρομέρο, Παλομίνο, Φρόιλερ, Χέτεμπερ, Ντε Ρουν, Γκόσενς, Πεσίνα (53’ Πάπου Γκόμες), Μαλινόφσκι (71’ Μίραντσουκ), Σαπάτα (72’ Μουριέλ).

 

SERIE A Τελευταία Νέα