Ο Ρονάλντο προτιμάει να βλέπει μποξ παρά ποδόσφαιρο (pic)

Ο Ρονάλντο προτιμάει να βλέπει μποξ παρά ποδόσφαιρο (pic)

Κώστας Τόπας
Ο Ρονάλντο προτιμάει να βλέπει μποξ παρά ποδόσφαιρο (pic)

bet365

Μπορεί το πάθος του να είναι το ποδόσφαιρο αλλά όπως ο ίδιος δήλωσε, ο Κριστιάνο Ρονάλντο προτιμά στον ελεύθερο του χρόνου να παρακολουθεί κάποιο άλλο άθλημα.

Ο Πορτογάλος σταρ, Κριστιάνο Ρονάλντο αδιαμφισβήτητα αποτελεί έναν από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές του πλανήτη, έχοντας κατακτήσει πέντε «Χρυσές Μπάλες», πέντε τίτλους Champions League, τρεις της Premier League, το Euro 2016, δύο πρωταθλήματα στην Ιταλία αλλά και πολλές ακόμα διακρίσεις.

Ωστόσο, όταν φτάνει η ώρα για λίγη ξεκούραση ο «CR7» προτιμάει να περνάει τον χρόνο του βλέποντας τηλεόραση. Αλλά όχι για να παρακολουθήσει ποδόσφαιρο, καθώς όπως δήλωσε σε ντοκιμαντέρ του «DAZN» με τίτλο «Parallel Worlds», το αγαπημένο του είναι να βλέπει αγώνες μποξ ή UFC.

«Προτιμώ να βλέπω αγώνες μποξ ή UFC από το να βλέπω ποδόσφαιρο. Ναι, το ποδόσφαιρο είναι το πάθος μου αλλά προτιμώ στην τηλεόραση να παρακολουθώ κάποιο άλλο άθλημα. Θεωρώ ότι το να εξασκείσαι στο μποξ είναι χρήσιμο στο ποδόσφαιρο, καθώς μαθαίνεις να κινείσαι και έχεις πιο γρήγορη αντίληψη», τόνισε χαρακτηριστικά ο 35χρονος άσος της Γιουβέντους.

Διαβάστε επίσης:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα