Ο Χάαλαντ βραβεύτηκε ως golden boy και ρώτησε για τη Μίλαν! (pic)

Gazzetta team
Ο Χάαλαντ βραβεύτηκε ως golden boy και ρώτησε για τη Μίλαν! (pic)

bet365

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ παρευρέθηκε στην Ιταλία για να παραλάβει το βραβείο του «Golden Boy» από το «Tuttosport» και δημοσίευμα αναφέρει πως επικοινώνησε με τον συμπατριώτη του, Γιενς Χάουγκε, δείχνοντας ενδιαφέρον για τη Μίλαν.

To «Χρυσό Αγόρι» του 2020 στη Μίλαν; Προς το παρόν μοιάζει ένα πολύ μακρινό σενάριο κι ένα «θεότρελο» όνειρο για κάθε οπαδό των Ροσονέρι. Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσίευμα του ρεπόρτερ του κλαμπ, Κλαούντιο Ραϊμόντι, ο Έρλινγκ Χάαλαντ δείχνει συνεχώς το ενδιαφέρον του για την ομάδα και το Μιλάνο, έχοντας, μάλιστα, τον συμπατριώτη του και συμπαίκτη στην εθνική, Γιενς Χάουγκε ως «πληροφοριοδότη».

Ο θαυματουργός φορ της Μπορούσια Ντόρτμουντ βρέθηκε στην Ιταλία για την απονομή του «Tuttosport», του Μέσου που τον ανέδειξε ως «Golden Boy» για το 2020. Ο τραυματίας αυτό το διάστημα, Χάαλαντ, φόρεσε το καλό κοστούμι του και πόζαρε με το βραβείο στα χέρια του, για να έρθει λίγο αργότερα το δημοσίευμα που τον εμπλέκει σε ενδεχόμενη μεταγραφή στη Μίλαν στο μέλλον.

Όπως αναφέρεται από τον Ραϊμόντι, η Μίλαν παρακολουθεί δειλά-δειλά την υπόθεση και ποντάρει στον Μίνο Ραϊόλα, τον ατζέντη του Χάαλαντ που έχει επίσης στο πελατολόγιό του τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, τον Τζίτζι Ντοναρούμα και τον Αλέσιο Ρομανιόλι. Για αυτό και περιμένει να καθίσει στο τραπέζι μαζί του, προκειμένου ανάμεσα σε όσα ειπωθούν για τους παίκτες των Ροσονέρι, να συζητηθεί το πιθανό deal με τη Μπορούσια Ντόρτμουντ, με την αλλαγή προπονητή και την αστάθεια που υπάρχει το τελευταίο διάστημα στους Βεστφαλούς να λειτουργεί θετικά σύμφωνα με το δημοσίευμα.

 

SERIE A Τελευταία Νέα