Κάλιαρι - Ίντερ 1-3: Με ανατροπή και... τριάρα ξέχασαν τον αποκλεισμό οι «νερατζούρι» (vids)

Κώστας Τόπας
Κάλιαρι - Ίντερ 1-3: Με ανατροπή και... τριάρα ξέχασαν τον αποκλεισμό οι «νερατζούρι» (vids)

bet365

Η Ίντερ μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ ωστόσο βρήκε τα ψυχικά αποθέματα γύρισε το ματς και πανηγύρισε σπουδαίο διπλό στη Σαρδηνία κόντρα στην Κάλιαρι με 3-1.

Εμφανώς επηρεασμένη από τον πρόωρο αποκλεισμό της από την Ευρώπη, η Ίντερ μπήκε νωθρά στα πρώτα λεπτά του αγώνα, με την Κάλιαρι να αμύνεται σωστά και να κλείνει τους χώρους στους «νερατζούρι». Βέβαια, η κατοχή της μπάλας ήταν για τους φιλοξενούμενους, αλλά όσες φάσεις δημιούργησαν εξουδετερώθηκαν από τον Κράνιο.

Ο πορτιέρε της Κάλιαρι, ήταν σε τρομερή μέρα, καθώς στο 10’ είπε με εντυπωσιακό τρόπο «όχι» στο δυνατό σουτ του Λουκάκου από κοντά. Όπως επίσης, αποσόβησε τον κίνδυνο για την ομάδα του και στο 15’ όταν ο Σάντσες με κεφαλιά θέλησε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Στο 24’ η Ίντερ διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι, μετά από μαρκάρισμα του Βαλούκιεβιτς στον Λουκάκου, ωστόσο ο ρέφερι της αναμέτρησης, δεν είδε κάποια παράβαση.

Η Κάλιαρι, αφού αμύνθηκε σωστά, στο 42’ κατάφερε να ανοίξει και το σκορ. Μετά από σέντρα o Σοτίλ έγινε αποδέκτης της μπάλας, έκανε αρχικά ένα σουτ το οποίο κόντραρε σε αντίπαλα σώματα και εν συνεχεία με διπλή προσπάθεια νίκησε τον Χαντάνοβιτς με σουτ στην κίνηση, πετυχαίνοντας το 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με την Ίντερ από την άλλη να ψάχνει απεγνωσμένα το γκολ της ισοφάρισης. Τελικά, αυτό ήρθε στο 77’ όταν μετά από κόρνερ ο Κράνιο απομάκρυνε με γροθιές, η μπάλα έφτασε στον Μπαρέλα κι αυτός εξαπέλυσε ένα δυνατό σουτ για το 1-1.

Ωστόσο, οι «νερατζούρι» δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και στο 84’ πήραν για πρώτη φορά κεφάλι στο σκορ με καρφωτή κεφαλιά του Ντ' Αμπρόσιο, ο οποίος είχε περάσει ένα λεπτό νωρίτερα στο ματς από τον πάγκο. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Λουκάκου, σκοράροντας σε άδεια εστία, καθώς ο Κράνιο είχε ανέβει στην τελευταία φάση του αγώνα για να γεμίσει την περιοχή του Χαντάνοβιτς σε κόρνερ που κέρδισε η ομάδα του.

Το 3-1 υπέρ της Ίντερ ήταν και το τελικό αποτέλεσμα μεταξύ των δύο ομάδων με την ομάδα του Κόντε να βρίσκεται στο -2 από την κορυφή (έχοντας αγώνα περισσότερο από τη Μίλαν), ενώ η Κάλιαρι παρέμεινε στους 12 βαθμούς στην 12η θέση της Serie A.

Κάλιαρι: Κράνιο, Φαραγκό (68’ Κλειβάν), Βαλούκιεβιτς, Καρμπόνι (90’ Σιμεόνε), Λυκογιάννης, Μαρίν, Ρογκ, Τζάπα, Ζοάο Πέδρο, Σοτίλ (68’ Νάντεζ), Παβολέτι (75’ Τσέρι)

Ιντερ: Χαντάνοβιτς, Σκρίνιαρ, Ντε Φράι, Μπαστόνι (72’ Μαρτίνες), Νταρμιάν (58’ Γιανγκ), Μπρόζοβιτς, Μπαρέλα, Πέρισιτς (46’ Χακίμι->83’ Ντ' Αμπρόσιο), Ερικσεν (58’ Σένσι), Λουκάκου, Σάντσες

 

SERIE A Τελευταία Νέα