Ίντερ – Σαχτάρ 0-0: Νερατζούρι εκτός Ευρώπης! (vid)

Ίντερ – Σαχτάρ 0-0: Νερατζούρι εκτός Ευρώπης! (vid)

bet365

Πέρυσι περιορίστηκε στην 3η θέση, φέτος η Ευρώπη σταματά από Δεκέμβριο για την Ίντερ. Οι Νερατζούρι έμειναν στο μηδέν απέναντι στη Σαχτάρ (0-0) και τον εκπληκτικό Τρουμπίν, με τους Ουκρανούς να κερδίζουν το εισιτήριο για το Europa League.

Ένα γκολ θα της ήταν αρκετό. Η Ρεάλ Μαδρίτης τής είχε κάνει τη χάρη να «πατήσει» κάτω τη Γκλάντμπαχ από νωρίς και της άφηνε τον χώρο να σκοράρει απλά ένα γκολ και να την ακολουθήσει στους «16» του Champions League. Τόσο κοντά, μα ταυτόχρονα τόσο μακριά. Η Ίντερ σπατάλησε την ευκαιρία, δεν νίκησε ούτε στο βροχερό Μιλάνο την εκπληκτική συνολικά στον όμιλο Σαχτάρ και με το απόλυτο μηδέν (0-0) έμεινε να κοιτάει αποσβολωμένη το τρένο της Ευρώπης, που το έχασε οριστικά από Δεκέμβρη μήνα.

Το κοντέρ σταμάτησε στις 21 τελικές, μόλις οι 4, όμως, βρήκαν στόχο. Ακόμη κι αυτές, βέβαια, σταμάτησαν στον MVP του αγώνα, τον 19χρονο Ανατόλι Τρουμπίν, ο οποίος ωρίμασε αγωνιστική με την αγωνιστική και στο κρισιμότερο ματς πήρε άριστα. Για την ακρίβεια, όλες εκτός από μία. Στο 90’, ο Σάντσες πήρε μια κεφαλιά με τόση δύναμη και φόρα από τη μικρή περιοχή, που θα ήταν εξαιρετικά δύσκολο να αποκρούσει ο Ουκρανός κίπερ, αλλά για καλή του τύχη, ο Ρομέλου Λουκάκου βρισκόταν χωρίς λόγο ενδιάμεσα και σταμάτησε άθελα του την πορεία της.

Έτσι, η ομάδα του Λουίς Κάστρο, κόντρα σε όλες τις αντιξοότητες του κορονοϊού, εξαργύρωσε την «τρελή» πορεία της στον όμιλο με την 3η θέση, με το τελευταίο σφύριγμα να βρίσκει τους παίκτες της Γκλάντμπαχ αγκαλιασμένους πάνω από ένα… τάμπλετ, να ξεσπούν σε ξέφρενους πανηγυρισμούς για τη μεγάλη πρόκριση. Όσο για τον Αντόνιο Κόντε και τους δικούς του παίκτες; Απέτυχαν για 2η σερί χρονιά να ξεπεράσουν το εμπόδιο του ομίλου κι αυτή τη φορά, έγραψαν αρνητική ιστορία, αφού ποτέ άλλοτε η Ίντερ δεν είχε τερματίσει ουραγός στο γκρουπ της.

Ίντερ (Αντόνιο Κόντε): Χαντάνοβιτς, Σκρίνιαρ, Ντε Φράι, Μπαστόνι (86’ Ντ’ Αμπρόζιο), Χακίμι (85’ Νταρμιάν), Μπαρέλα, Μπρόζοβιτς, Γκαλιαρντίνι (75’ Σάντσες), Γιανγκ (68’ Πέρισιτς), Λαουτάρο (85’ Έρικσεν), Λουκάκου

Σαχτάρ Ντόνετσκ (Λουίς Κάστρο): Τρουμπίν, Ντοντό, Μποντάρ, Βιτάο (36’ Κοτσολάβα), Ματβιένκο, Στεπανένκο, Μάικον, Τέτε (65’ Σόλομον), Κοβαλένκο, Τάισον (86’ Ντεντίνιο), Μάρλος (64’ Πάτρικ)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΞΑΝΑ ΤΟ LIVE ΤΟΥ CHAMPIONS LEAGUE

2ος ΟΜΙΛΟΣ

Αποτελέσματα
Ρεάλ Μαδρίτης – Γκλάντμπαχ 2-0
Ίντερ – Σαχτάρ 0-0

Βαθμολογία
1. Ρεάλ Μαδρίτης 10 (11-9)
2. Γκλάντμπαχ 8 (16-9)
3. Σαχτάρ 8 (5-12)
4. Ίντερ 6 (7-9)

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα