Γκατούζο: «Θα πεις και άντε γ@@@@@@ σε όποιον το αξίζει»

Γκατούζο: «Θα πεις και άντε γ@@@@@@ σε όποιον το αξίζει»

Gazzetta team
Γκατούζο: «Θα πεις και άντε γ@@@@@@ σε όποιον το αξίζει»

bet365

Ο Τζενάρο Γκατούζο διέψευσε ότι λογομάχησε με παίκτες της Νάπολι μετά την ήττα από την Μίλαν, αλλά επιβεβαίωσε την... δυναμική του προσέγγιση, όποτε το απαιτούν οι περιστάσεις.

Το δημοσίευμα περί έντονης λογομαχίας του Τζενάρο Γκατούζο με τρεις παίκτες του μετά την ήττα της Νάπολι από την Μίλαν, διαψεύστηκε τόσο από την διοίκηση των Παρτενοπέι, όσο και από τον προπονητή.

«Υπάρχουν στιγμές που δείχνεις ενδιαφέρον και προσφέρεις κοπλιμέντα και άλλες που λες «άντε γ@@@@@@» σε όποιον το αξίζει» είπε με νόημα ο άλλοτε τεχνικός του ΟΦΗ, υποστηρίζοντας ότι «αυτό που είπα είναι πως η ομάδα θα πρέπει να ανεβάσει τον πήχη, θα πρέπει να μυρίσει τον κίνδυνο και ο ένας παίκτης να βοηθήσει τον άλλο. Μίλησα απλά στην ομάδα, εξέφρασα τις απόψεις μου. Δεν υπήρχε καυγάς. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας βλέπω να υπάρχει ζήλος αλλά δεν είναι αρκετό. Θέλω να δω περισσότερα, απαιτώ περισσότερα».

Ο Γκατούζο εξήγησε ακόμα ότι «η ομάδα θα πρέπει να σκεφτεί πώς θα δουλεύει. Εκείνοι που δουλεύουν στον κόσμο του ποδοσφαίρου έχουν την τύχη να κερδίζουν σημαντικά ποσά και να είναι προστατευμένοι. Δεν χρειάζεται να σκεφτόμαστε κάτι άλλο, διαφορετικά ψάχνουμε για δικαιολογίες. Οι άνθρωποι που με γνωρίζουν, ξέρουν ότι δεν θέλω ανθρώπους που έχουν άλλοθι στο μυαλό τους».

Ο προπονητής των Παρτενοπέι παραδέχθηκε ότι «κάνω αυτή τη δουλειά με πάθος» και, αναφερόμενος εμμέσως στις πληροφορίες ότι οι παίκτες του είναι απλήρωτοι από την αρχή της σεζόν, πρόσθεσε πως «είναι πολύ εύκολο να μιλάμε για αμοιβές. Παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, αλλά χρειάζεται να είμαστε «κακοί» στο παιχνίδι μας και ανταγωνιστικοί».

 

SERIE A Τελευταία Νέα