Πρόεδρος Τζένοα: «Εχουμε ξεμείνει από παίκτες και κινδυνεύουμε με υποβιβασμό»

Πρόεδρος Τζένοα: «Εχουμε ξεμείνει από παίκτες και κινδυνεύουμε με υποβιβασμό»

Κώστας Τόπας
Πρόεδρος Τζένοα: «Εχουμε ξεμείνει από παίκτες και κινδυνεύουμε με υποβιβασμό»

bet365

Καθόλου αισιόδοξος δεν είναι για το μέλλον της ομάδας, ο πρόεδρος της Τζένοα, Ενρίκο Πρετσιόζι, καθώς βλέπει πως... ξεμένει από ποδοσφαιριστές εξαιτίας του κορονοϊού.

Μετά την αναβολή του αγώνα με την Τορίνο η ομάδα της Γένοβας, η οποία έχει συνολικά 17 (!) ποδοσφαιριστές θετικούς στον ιό Covid-19 και πέντε μέλη του συλλόγου, πιθανότατα θα υποχρεωθεί να κατέβει με την ομάδα Νέων στο επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στην Ελλάς Βερόνα (Δευτέρα 19/10), όπως δήλωσε ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας Ντανιέλε Φατζιάνο.

Ο πρόεδρος της Τζένοα, Ενρίκο Πρετσιόζι, από την πλευρά του τόνισε πως υπάρχει μεγάλος κίνδυνος για υποβιβασμό της ομάδας, αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση και στις προσεχείς αναμετρήσεις θα κατεβαίνει η ομάδα Νέων.

«Στην ομάδα υπάρχουν 15 ποδοσφαιριστές αυτή τη στιγμή και 5 μέλη της, που είναι θετικοί στον κορονοϊό. Ολοι οι παίκτες είναι πρώτης επιλογής. Δεν ξέρω πως θα παίξουμε κόντρα στην Ελλάς Βερόνα και την Ιντερ. Ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς ήταν σε καραντίνα για 16 μέρες στη Μίλαν κι αν επρόκειτο να αναπαραχθεί ο ιός σε όλους τους παίκτες μας, αυτό θα ήταν καταστροφή.

Τι πρέπει να κάνω; Να κατεβάσω την ομάδα Νέων; Αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση η ομάδα μας θα χάνει τα παιχνίδια 3-0 στα χαρτιά και θα καταλήξουμε στη Serie B», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ισχυρός άνδρας της Τζένοα.

Το πρωτόκολλο της Serie A, το οποίο είναι το ίδιο με αυτό που ορίζει η UEFA, ορίζει ότι όσο μια ομάδα έχει 13 διαθέσιμους παίκτες, συμπεριλαμβανομένου τουλάχιστον ενός τερματοφύλακα, το παιχνίδι μπορεί να προχωρήσει και να διεξαχθεί κανονικά.

 

SERIE A Τελευταία Νέα