Κορονοϊός - Αθλητικός διευθυντής Τζένοα: «Με την ομάδα Νέων κόντρα στην Βερόνα»!

Gazzetta team
Κορονοϊός - Αθλητικός διευθυντής Τζένοα: «Με την ομάδα Νέων κόντρα στην Βερόνα»!

bet365

Ο αθλητικός διευθυντής της Τζένοα, Ντανιέλε Φατζιάνο, προανήγγειλε ότι η ομάδα της Γένοβας θα κατέβει ουσιαστικά με τους Νέους στο επόμενο ματς πρωταθλήματος με την Ελλάς Βερόνα (Δευτέρα 19/10), λόγω των 17 ποδοσφαιριστών που βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό.

Η Τζένοα δεν σηκώνει κεφάλι, εξαιτίας του κορονοϊού. Μετά την αναβολή του αγώνα με την Τορίνο η ομάδα της Γένοβας, η οποία έχει συνολικά 17 (!) ποδοσφαιριστές θετικούς στον ιό Covid-19, πιθανότατα θα υποχρεωθεί να κατέβει με την ομάδα Νέων στο επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στην Ελλάς Βερόνα (Δευτέρα 19/10).

«Θα πάμε στη Βερόνα με την ομάδα Νέων. Η υγεία και η πρόοδος του πρωταθλήματος δεν προστατεύονται. Για να σώσουμε το πρωτάθλημα, θα έπρεπε να μαζευτούμε για 4-5 μήνες σε μια φούσκα όπως συνέβη στο ΝΒΑ, αλλά αν το είχαμε προτείνει πριν, θα αντιδρούσαν όλοι» υποστήριξε ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Ντανιέλε Φατζιάνο, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Radio Punto Nuovo».

«Μοιάζει σαν να προπονείται μια ομάδα 5Χ5. Για να ληφθεί απόφαση για την αναβολή του αγώνα με την Τορίνο, χρειάστηκε να περιμένουμε μέχρι την Πέμπτη, ενώ με τη Νάπολι, η απόφαση πάρθηκε σε μισή ώρα. Δεν έχω πρόβλημα με τη Νάπολι, αλλά το ποδόσφαιρο πρέπει να είναι ισότιμο για όλους» πρόσθεσε απογοητευμένος ο Φατζιάνο.

SERIE A NEWS FEED