Σάρι - Γιουβέντους: Πρώην και νυν παίκτες έκαναν λάικ στην απόλυσή του (pic)

Σάρι - Γιουβέντους: Πρώην και νυν παίκτες έκαναν λάικ στην απόλυσή του (pic)

Gazzetta team
Σάρι - Γιουβέντους: Πρώην και νυν παίκτες έκαναν λάικ στην απόλυσή του (pic)

bet365

Η ανακοίνωση της απόλυσης του Μαουρίτσιο Σάρι από τη Γιουβέντους απ' ότι φάνηκε... άρεσε σε δύο πρώην και έναν νυν παίκτη των Μπιανκονέρι.

Ο Μαουρίτσιο Σάρι αποτελεί κι επίσημα παρελθόν από τη Γιουβέντους μετά και τον αποκλεισμό από τη Λυών, μια εξέλιξη αν μη τι άλλο προδιαγεγραμμένη εδώ και μερικούς μήνες. Το ζήτημα για τον Ιταλό coach, όμως, δεν είναι τόσο η αποχώρηση αυτή καθ' αυτή, αλλά το αν θα λείψει πραγματικά σε κάποιον από τους παίκτες του.

Οι πρώτες αντιδράσεις μετά την επισημοποίηση του «διαζυγίου», πάντως, δείχνουν πως δύσκολα θα συμβεί κάτι τέτοιο. Κι αυτό διότι στην ανάρτηση με την οποία οι άνθρωποι της Κυρίας ανακοίνωσαν την απόλυσή του, εντοπίστηκαν τρία «λάικ» από πρώην και νυν παίκτες των Μπιανκονέρι.

Συγκεκριμένα, Μάριο Μάντζουκιτς, Εμρέ Τσαν και Ντόουγκλας Κόστα χάρισαν και οι τρεις την «καρδούλα» τους στο post του Instagram, επιβεβαιώνοντας ότι το «χάρηκαν» με την απομάκρυνση του Σάρι από τη Γιουβέντους.

Λίγο αργότερα, βέβαια, ο Μάντζουκιτς και ο Βραζιλιάνος νυν εξτρέμ της Γιουβέντους το μετάνιωσαν και πήραν πίσω το λάικ, με τον Τσαν να μένει αμετακίνητος.

Άλλωστε, τόσο ο Γερμανός νυν μέσος της Ντόρτμουντ, όσο και ο Κροάτης φορ έχουν ξεκάθαρους λόγους να μην τρέφουν ιδιαίτερη εκτίμηση στον Ιταλό τεχνικό.

Μην ξεχνάμε ότι ο Μάντζουκιτς δεν υπολογιζόταν στη Γιουβέντους τη φετινή σεζόν, προπονούνταν μόνος του και αποχώρησε τον χειμώνα για να πάει στο Κατάρ, ενώ και ο Τσαν είχε καταγράψει μόλις 8 συμμετοχές με τον Σάρι στον πάγκο, προτού μετακινηθεί στους Βεστφαλούς.

Official - Maurizio Sarri relieved of his duties.

A post shared by Juventus (@juventus) on

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

 

SERIE A Τελευταία Νέα