Νάπολι: Ανακοίνωσε Οσιμέν, στη Λιλ ο Καρνέζης (pic)

Gazzetta team
Νάπολι: Ανακοίνωσε Οσιμέν, στη Λιλ ο Καρνέζης (pic)

bet365

Η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της Νάπολι έγινε και επίσημα ο Βίκτορ Οσιμέν, με τη Λιλ να εισπράττει 47,5 εκατ. ευρώ για την πώλησή του. Το αντίθετο δρομολόγιο θα κάνει ο Ορέστης Καρνέζης.

Αίσιο τέλος είχε το μεταγραφικό σίριαλ του φετινού καλοκαιριού της Νάπολι. Ο Βίκτορ Οσιμέν ήταν ο Νο1 στόχος για τη διοίκηση των βκαι πλέον αποτελεί και επίσημα παίκτη του συλλόγου ποσό ρεκόρ των 47,5 εκατ. στην ιστορία του κλαμπ, ξεπερνώντας τη μεταγραφή του Ίρβινγκ Λοσάνο (38 εκατ.).

Μέσω ανάρτησης στο twitter, η ομάδα του Κώστα Μανωλά ανακοίνωσε την απόκτηση του 21χρονου Νιγηριανού στράικερ από τη Λιλ, ο οποίος υπέγραψε για 5+1 χρόνια στους Ναπολιτάνους.

ΣΤΗ ΛΙΛ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ Ο ΚΑΡΝΕΖΗΣ

Στο περιθώριο της μεταγραφής του Οσιμέν, οι δύο σύλλογοι τα έχουν βρει για την μετακίνηση και του Ορέστη Καρνέζη. Ο 35χρονος Έλληνας κίπερ αναμένεται να υπογράψει μέσα στις επόμενες ημέρες τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους Λιλουά έναντι 4,5 εκατ., σε μία κίνηση που δεν συμπεριλαμβάνεται ακριβώς στο deal της πώλησης του Νιγηριανού, αλλά βασίστηκε στον δίαυλο επικοινωνίας που ανέπτυξαν

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα