Μίλαν: Ανατροπή με τον Πιόλι, ανανέωσε για δύο χρόνια! (pic)

Μίλαν: Ανατροπή με τον Πιόλι, ανανέωσε για δύο χρόνια! (pic)

Gazzetta team
Μίλαν: Ανατροπή με τον Πιόλι, ανανέωσε για δύο χρόνια! (pic)

bet365

Πλήρης ανατροπή δεδομένων στην Μίλαν, η οποία επέκτεινε για δύο χρόνια το συμβόλαιο με τον Στέφανο Πιόλι και αποφάσισε να μην συνεργαστεί τελικά με τον Ραλφ Ράνγνινκ, ο οποίος ήταν ουσιαστικά «κλεισμένος». Καθοριστικό ρόλο έπαιξε η εξαιρετική εικόνα των Ροσονέρι μετά την καραντίνα.

Στην σκιά της πολύτιμης νίκης της Μίλαν επί της Σασουόλο, ο σύλλογος του Μιλάνο ανακοίνωσε απρόσμενη και πλήρη ανατροπή δεδομένων σε ό, τι αφορά τον προπονητή, αφού ο... τελειωμένος Στέφανο Πιόλι επέκτεινε το συμβόλαιό του έως το 2022.

Αμέσως μετά τον αγώνα, οι Ροσονέρι εξέδωσαν ανακοίνωση για την παραμονή του Πιόλι, υπό την καθοδήγηση του οποίου η Μίλαν είναι εξαιρετική μετά την καραντίνα στο πρωτάθλημα (εφτά νίκες – δύο ισοπαλίες), προχωρώντας με σταθερά βήματα προς την έξοδο στο Europa League.

«Διαχειρίστηκε λαμπρά την διακοπή λόγω της πανδημίας του ιού Covid-19, με μια συγκεκριμένη και θετική προσέγγιση, κάνοντας όλη την ομάδα να πιστέψει» ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση, με τον εκτελεστικό διευθυντή Ιβάν Γκαζίδη να δηλώνει «πολύ ευτυχισμένος γι' αυτή την συμφωνία, αφού ο Στέφανο απέδειξε ότι μπορεί να προσφέρει την ποδοσφαιρική οπτική που σκεφτόμαστε και θέλουμε για τον σύλλογό μας. Ένα ποδόσφαιρο που ενθουσιάζει, σύγχρονο και παθιασμένο».

Η παραμονή του Πιόλι ήρθε μετά το οριστικό «ναυάγιο» με τον Ραλφ Ράνγκνινκ, το οποίο αποκάλυψε λίγη ώρα νωρίτερα το γερμανικό περιοδικό «Kicker». Ο ίδιος ο επικεφαλής των ποδοσφαιρικών ομάδων της Red Bull και άλλοτε προπονητής της Λειψίας έβγαλε και αυτός με την σειρά του μια ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει ότι «η Μίλαν και εγώ αποφασίσαμε, από κοινού, ότι δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για μια συνεργασία. Γι' αυτό, λαμβάνοντας υπόψη την καλή εξέλιξη των αποτελεσμάτων υπό την καθοδήγηση του Πιόλι, αποφασίσαμε μαζί ότι δεν θα αναλάβω κάποιο πόστο στην Μίλαν».

 

SERIE A Τελευταία Νέα