Σασουόλο – Μίλαν 1-2: Ο Ζλάταν την οδηγεί στο Europa (vid)

Gazzetta team
Σασουόλο – Μίλαν 1-2: Ο Ζλάταν την οδηγεί στο Europa (vid)

bet365

Με το πρώτο νταμπλ γκολ του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς σε έναν αγώνα της Serie A από το 2012, η φουλ φορμαρισμένη Μίλαν νίκησε και στην έδρα της Σασουόλο (2-1) και επανήλθε στην πέμπτη θέση, ούσα όλο και πιο κοντά στην εξασφάλιση του ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Πρόσφατα, ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς δεν είχε διστάσει να δηλώσει ότι «αν έπαιζα στην Μίλαν από την αρχή της σεζόν, θα κατακτούσαμε το πρωτάθλημα». Αυτό, προφανώς, δεν θα το μάθουμε ποτέ.

Ο Σουηδός επιθετικός, όμως, φροντίζει ώστε οι Ροσονέρι να κάνουν τα απαραίτητα βήματα για να τερματίσουν στην πρώτη επτάδα της βαθμολογίας και να εξασφαλίσουν εισιτήριο για το Europa League της επόμενης περιόδου, με δεδομένο ότι η έκτη Νάπολι έχει πάρει το εισιτήριο μέσω του Κυπέλλου.

Ύστερα από δύο ασίστ του (εξαιρετικού μετά την καραντίνα) Χακάν Τσαλχάνογλου, ο Ίμπρα σκόραρε δις, με δυνατή κεφαλιά (19') και ντρίμπλα και πλασέ σε κενή εστία (45'), σημειώνοντας δύο γκολ σε έναν αγώνα του ιταλικού πρωταθλήματος, για πρώτη φορά από το 2012.

Η Σασουόλο, στην οποία ο Γιώργος Κυριακόπουλος μπήκε ως αλλαγή στην ανάπαυλα, ισοφάρισε προσωρινά με πέναλτι του Φραντσέσκο Καπούτο (42'), αλλά δεν μπόρεσε να είναι απόλυτα ανταγωνιστική και έχασε με 2-1, ειδικά από την στιγμή που πριν από την ανάπαυλα έμεινε με δέκα, λόγω αποβολής του Μεχντί Μπουραμπιά.

Με τη νίκη αυτή, η τρίτη διαδοχική και πέμπτη στα τελευταία έξι ματς, η αήττητη μετά την καραντίνα Μίλαν (εφτά νίκες – δύο ισοπαλίες) ανέβηκε στην πέμπτη θέση, στο +1 από την Ρόμα και στο +3 από τη Νάπολι, με ματς περισσότερο.

 

SERIE A Τελευταία Νέα