Μπολόνια - Γιουβέντους 0-2: Σκόραρε, ανάσανε και στο +4 από Λάτσιο (vid)

Μπολόνια - Γιουβέντους 0-2: Σκόραρε, ανάσανε και στο +4 από Λάτσιο (vid)

bet365

Το restart της Γιουβέντους στη Serie A ήταν ιδανικό, επικράτησε 2-0 της Μπολόνια στο Renato Dall'Ara και βρέθηκε στο +4 από τη Λάτσιο, αλλά με ματς περισσότερο.

Ο Κριστιάνο βρήκε δίχτυα έπειτα από τέσσερις μήνες, ο Ντιμπάλα πέτυχε γκολάρα, η Γιουβέντους άφησε στην άκρη τη γκρίνια κι επιβλήθηκε 2-0 εκτός έδρας της Μπολόνια. Η «Μεγάλη Κυρία» είχε ουσία και μπορεί να μην εντυπωσίασε, ωστόσο πήρε μπρος επιθετικά και βρέθηκε στο +4 από τη Λάτσιο (με ματς περισσότερο). Αντίθετα, η Μπολόνια που διαμαρτύρεται για το πέναλτι που δόθηκε εις βάρος της είδε την Ευρώπη να απομακρύνεται αρκετά.

Τα πράγματα για τον Σάρι ήταν δύσκολα, μιας και η απώλεια του κυπέλλου, οι κακές εμφανίσεις, αλλά και το επεισόδιο με τον Πιάνιτς είχαν προκαλέσει τη δυσαρέσκεια της διοίκησης. Στο πρώτο παιχνίδι πρωταθλήματος μετά την επιστροφή ο Ιταλός τεχνικός δεν μπορούσε να υπολογίζει και στους Ιγουαΐν, Κιελίνι, Σάντρο, Κεντίρα. Ο Κριστιάνο... ζήτησε να μην παίξει σέντερ φορ και ο Σάρι τοποθέτησε στην κορυφή τον Ντιμπάλα και πίσω του τον Πορτογάλο και τον Μπερναρντέσκι.

Γκολ ο Κριστιάνο, γκολάρα ο Ντιμπάλα!
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά, πίεσαν και προσπάθησαν με Κριστιάνο και Ντιμπάλα να κάνουν τη διαφορά. Ωστόσο, το γκολ της Γιούβε ήρθε από το... πουθενά. Από στημένη φάση, ο Ντένσβιλ έριξε στο έδαφος τον Ντε Λιχτ, ο διαιτητής είδε το VAR κι έδειξε την άσπρη βούλα, προκαλώντας τις έντονες διαμαρτυρίες των Ροσομπλού. Ο Κριστιάνο ευστόχησε στο πέναλτι και βρήκε δίχτυα έπειτα από 121 ημέρες, φτάνοντας έτσι τα 21 στη φετινή Serie A. H Mπολόνια πίεσε ψηλά, αλλά στο 36' η Γιούβε ξεδίπλωσε την ποιότητά της. Ο Μπερναρντέσκι με απίθανο τακούνι βρήκε τον Ντιμπάλα και ο Αργεντίνος με εντυπωσιακό τελείωμα πέτυχε το 2-0. Ο Νίκολα Σανσόνε προσπάθησε να αλλάξει την κατάσταση για την ομάδα του λίγο πριν το τέλος του α' μέρος, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Η Γιουβέντους είχε την ψυχολογία, πατούσε καλύτερα, είχε σωστή κυκλοφορία και σε ένα δίλεπτο έχασε ισάριθμες ευκαιρίες για ένα τρίτο γκολ. Στο 52ο λεπτό ο Κριστιάνο βγήκε στην πλάτη της άμυνας, αλλά το πλασέ πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο 53' ο Μπερναρντέσκι έκανε ένα υπέροχο σουτ, αλλά η μπάλα βρήκε το δοκάρι! Η «Κυρία» είχε τον έλεγχο, πίεσε για ένα τρίτο γκολ και στο 72’ ο Κριστιάνο πλησίασε, αλλά η μπάλα από τη σουτάρα που επιχείρησε πέρασε άουτ. Η «Κυρία» βρήκε δίχτυα στο 90’, αλλά ο Κριστιάνο δεν μπόρεσε να πανηγυρίσει, μιας και το γκολ ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ. Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το ματς με παίκτη λιγότερο, μιας και ο Ντανίλο σε 24 λεπτά συμμετοχής… πρόλαβε να αντικρίσει δυο κίτρινες και να αποβληθεί.

Μπολόνια: Σκορούσπκι, Ντανίλο, Μεδέλ (82΄Πόλι), Ντένσβιλ, Ντίικς, Τομιγιάσου, Σοριάνο (75΄Ντομίνγκες), Σβάνμπεργκ (57΄Παλάσιο), Σανσόνε (82΄Καντζιάνο), Ορσολίνι (82΄Τζουβάρα), Μπάροου

Γιουβέντους: Σέζνι, Μπονούτσι, Ντε Σίο (64΄Ντανίλο), Ντε Λιχτ, Πιάνιτς (71΄Ράμσεϊ), Κουαδράδο, Ραμπιό (70΄Ματουιντί), Μπετανκούρ, Ρονάλντο, Ντιμπάλα (79΄Κόστα), Μπερναρντέσκι

 

SERIE A Τελευταία Νέα