Γιουβέντους – Σάρι: «Οι παίκτες αποφάσισαν ποιος θα παίξει στην κορυφή»!

Γιουβέντους – Σάρι: «Οι παίκτες αποφάσισαν ποιος θα παίξει στην κορυφή»!

Gazzetta team
Γιουβέντους – Σάρι: «Οι παίκτες αποφάσισαν ποιος θα παίξει στην κορυφή»!

bet365

Ο προπονητής της Γιουβέντους, Μαουρίτσιο Σάρι, εξήγησε ότι δεν παίρνει μόνος του τις αποφάσεις για το πού θα παίζουν οι παίκτες, αλλά ότι έχουν και αυτοί (τον τελευταίο;) λόγο.
Η Superleague επέστρεψε με κορυφαίες αποδόσεις και ειδικά στοιχήματα

Ένας προπονητής δεν πρέπει να είναι δικτάτορας. Δεν πρέπει να είναι της τακτικής «αποφασίζουμε και διατάσσουμε». Το πώς «τρέχει» την ομάδα του, όμως, πρέπει να το κρατάει εντός των τειχών και όχι όπως έκανε ο Μαουρίτσιο Σάρι στην Γιουβέντους.

«Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην κορυφή; Τα παιδιά της τριάδας (σ.σ. Μπετανκούρ, Κριστιάνο, Ντιμπάλα) μίλησαν πριν από το Νάπολι – Γιουβέντους, προτιμούσαν να παίξει στο κέντρο ο Ντιμπάλα και έτσι κάναμε» αποκάλυψε ο Σάρι, σε μια ξεκάθαρη πρόθεση να επιρρίψει ευθύνες και στους ποδοσφαιριστές, μια τακτική που ενδεχομένως να του βγει... ξινή.

«Εγώ και ο Κριστιάνο μιλήσαμε πριν από τον αγώνα με την Μίλαν (σ.σ. τον ημιτελικό του Κυπέλλου), μιλήσαμε πριν από τον τελικό, μιλήσαμε ξανά το Σάββατο. Είναι ξεκάθαρο πως είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει πετύχει 700 γκολ ξεκινώντας από τα άκρα. Και η προτίμησή του είναι αυτή» πρόσθεσε ο Σάρι για την δεδομένη διαφωνία του με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ, ως προς την θέση από την οποία θα ξεκινάει τα παιχνίδια.

«Με την Μίλαν πήγαμε σε αυτή την λύση (σ.σ. με σέντερ φορ τον Κριστιάνο), στον τελικό του Κυπέλλου φώναξα τους τρεις παίκτες που αποφάσισα να παίξουν μπροστά και μίλησα μαζί τους για το τι έπρεπε να κάνουμε μέσα στο γήπεδο. Και μετά, αναλύοντας το, αποφάσισαν να δοκιμάσουμε με την λύση Ντιμπάλα στην κορυφή. Αλλά θεωρώ ότι είναι φυσιολογικό να υπάρχει μια συζήτηση πριν από ένα σημαντικό ματς» κατέληξε ο τεχνικός της Γιούβε, η τακτική του οποίου για διαμερισμό των ευθυνών θα φανεί πόσο αποδίδει, καταρχήν στο ματς πρωταθλήματος με την Μπολόνια (22/6, 22:45).

 

SERIE A Τελευταία Νέα