Κόντε: «Εμείς αξίζαμε να πάρουμε την πρόκριση και όχι η Νάπολι»

Κώστας Τόπας
Κόντε: «Εμείς αξίζαμε να πάρουμε την πρόκριση και όχι η Νάπολι»

bet365

Ο Αντόνιο Κόντε, μίλησε για το αποτέλεσμα με τη Νάπολι αλλά και για την πρόκριση της Ιντερ στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας, λέγοντας χαρακτηριστικά πως η ομάδα ήταν αυτή που άξιζε να πάρει το εισιτήριο.

Bwin Leaderboard με απίστευτα έπαθλα* για όλους τους παίκτες! |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Νάπολι και Ιντερ αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1, ωστόσο το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας, το πήραν οι Παρτενοπέι. Οι νερατζούρι ήταν αυτοί, οι οποίοι άνοιξαν το σκορ μετά από την απίστευτη απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Ερικσεν, ωστόσο οι γηπεδούχοι με το γκολ, που σημείωσε ο Μέρτενς, πήραν το εισιτήριο για τον τελικό.

Ο Αντόνιο Κόντε, από την πλευρά του τόνισε πως η ομάδα του ήταν καλύτερη και στα δύο παιχνίδια και πως άξιζε αυτή να πάρει την πρόκριση.

«Στα δύο ματς, πιστεύω ότι αξίζαμε να φτάσουμε στον τελικό. Δεν έχω παράπονα από τα παιδιά, γιατί αυτό είναι το επιθετικό ποδόσφαιρο που θέλω να δω.

Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και ίσως θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ουσιαστικοί μπροστά στην εστία, αλλά ο Ντέιβιντ Οσπίνα έκανε μερικές εκπληκτικές αποκρούσεις και δεν μας άφησε να σκοράρουμε.

Είναι απογοητευτικό για τους παίκτες μου που δεν μπόρεσαν να προκριθούν μετά από δύο καλές εμφανίσεις και στα δύο ματς. Είμαι ικανοποιημένος με την εμφάνιση καθώς ας μην ξεχνάμε ότι η Νάπολι έπαιξε ένα πολύ αμυντικό παιχνίδι».

 

SERIE A Τελευταία Νέα