Ιταλία: Και επίσημα στην Serie B η Μόντσα του Μπερλουσκόνι (vid)

Gazzetta team
Ιταλία: Και επίσημα στην Serie B η Μόντσα του Μπερλουσκόνι (vid)

bet365

Η ιταλική ομοσπονδία επιβεβαίωσε την οριστική διακοπή της Serie C και την άνοδο των τριών ομάδων που οδηγούσαν βαθμολογικά τους ισάριθμους ομίλους της τρίτης κατηγορίας.

Ζήσε ξανά τη δράση με την bwin! Leaderboard με μεγάλα έπαθλα* ! |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι είναι (ξανά) εδώ! Η ιταλική ομοσπονδία, εκτός από την λύση των πλέι οφ και των πλέι άουτ σε περίπτωση προσωρινής διακοπής της Serie A, ανακοίνωσε και το οριστικό «λουκέτο» της Serie C (τρίτη κατηγορία), εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.

Μετά από αυτή την απόφαση, επιβεβαιώθηκε και η άνοδος στην Serie B (δεύτερη κατηγορία) των ομάδων που οδηγούσαν βαθμολογικά τους τρεις ομίλους της τρίτης κατηγορίας: Η Μόντσα, η Βιτσέντσα και η Ρετζίνα.

Η Μόντσα, ιδιοκτησίας εδώ και ενάμισι χρόνο του ιστορικού αφεντικού της Μίλαν και πρώην Πρωθυπουργού της Ιταλίας, ήταν πρώτη στον όμιλό της με 16 βαθμούς διαφορά από την δεύτερη Καραρέζε, με προπονητή τον άλλοτε μέσο των Ίντερ και Μίλαν, Κρίστιαν Μπρόκι.

Ο σύλλογος γιορτάζει ήδη την επιστροφή στην δεύτερη κατηγορία ύστερα από 19 χρόνια και πρόκειται να διοργανώσει σχετική φιέστα ανόδου, με τις απαραίτητες βεβαίως αποστάσεις και υγειονομικούς περιορισμούς. Φαίνεται πως έπιασαν τόπο οι ομιλίες του Καβαλιέρε και οι απαγορεύσεις για μούσια, τατουάζ και σκουλαρίκια.

 

SERIE A Τελευταία Νέα