Κορονοϊός - Serie A: Πλέι οφ σε περίπτωση προσωρινής διακοπής

Gazzetta team
Κορονοϊός - Serie A: Πλέι οφ σε περίπτωση προσωρινής διακοπής

bet365

Η ιταλική ομοσπονδία διαφώνησε με την πρόταση της Λίγκας για «λουκέτο» στην σεζόν σε περίπτωση προσωρινής διακοπής και αποφάσισε διεξαγωγή πλέι οφ και πλέι άουτ. Με αλγόριθμο θα βγει η τελική βαθμολογία, αν υπάρξει οριστική διακοπή.
Ζήσε ξανά τη δράση με την bwin! Leaderboard με μεγάλα έπαθλα* ! |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Στην (απευκταία) περίπτωση που το ιταλικό πρωτάθλημα, μετά την επανέναρξη του, διακοπεί εκ νέου εξαιτίας νέων κρουσμάτων κορονοϊού, δεν θα οδηγηθεί σε οριστική διακοπή, αλλά θα ολοκληρωθεί με πλέι οφ και πλέι άουτ.

Σε αυτή την λύση κατέληξε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία, η οποία διαφώνησε με την πρόταση της Λίγκας για «παύλα» στην σεζόν, χωρίς πρωταθλήτρια, ανόδους και υποβιβασμούς, μια πρόταση που προκάλεσε ακόμα και σενάρια για συνωμοσίες ομάδων προς αυτή την κατεύθυνση.

Η ομοσπονδία, λοιπόν, αποφάσισε ότι θα γίνουν πλέι οφ και πλέι άουτ για να προκύψουν ποιες ομάδες θα παίξουν στα ευρωπαϊκά κύπελλα της επόμενης περιόδου και ποιες θα υποβιβαστούν, χωρίς πάντως να δοθεί το πρωτάθλημα σε κάποια ομάδα.

Στο χειρότερο σενάριο, αυτό της οριστικής διακοπής, η βαθμολογία θα βγει μέσω αλγόριθμου που θα στηριχτεί στα ματς που είχαν διεξαχθεί μέχρι την διακοπή λόγω της πανδημίας του ιού Covid-19.

Στην σκιά της απόφασης της ομοσπονδίας, οι ομάδες συνεχίζουν την προετοιμασία τους για την επανέναρξη της σεζόν με τις ρεβάνς των ημιτελικών Κυπέλλου Γιουβέντους – Μίλαν (Παρασκευή 12/6, 22:45) και Νάπολι – Ίντερ (Σάββατο 13/6, 22:45).

 

SERIE A Τελευταία Νέα