Η πρώτη ομιλία του Μπερλουσκόνι στη Μόντσα... δεν βγήκε σε καλό (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Η πρώτη ομιλία του Μπερλουσκόνι στη Μόντσα... δεν βγήκε σε καλό (vid)

bet365

Πάθος, πίστη και νίκη με τρία γκολ διαφορά ζήτησε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι στην πρώτη του ομιλία στους παίκτες της Μόντσα ως ο νέος ιδιοκτήτης της ομάδας, ωστόσο, το 1-1 με την Τριεστίνα τον έκανε να δηλώσει απογοητευμένος...

Φινλανδία - Ελλάδα! Με υψηλές αποδόσεις και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Ο πρώην ισχυρός άνδρας της Μίλαν, απέκτησε μαζί με τον Αντριάνο Γκαλιάνι τη Μόντσα που αγωνίζεται στην 3η κατά σειρά κατηγορία του ιταλικού ποδοσφαίρου και βρέθηκε στ' αποδυτήρια του συλλόγου πριν από το ματς της Κυριακής.

«Είναι η πρώτη φορά που θα παρακολουθήσω από κοντά παιχνίδι εδώ και δεν σας κρύβω ότι είμαι ενθουσιασμένος. Έχω αρκετές φράσεις τις οποίες συνήθιζα να λέω στους παίκτες. Μην ξεχνάτε ότι όποιος πιστεύει, παλεύει. Όποιος πιστεύει, ξεπερνά τα εμπόδια. Όποιος πιστεύει, νικάει. Πιστέψτε και πάρτε τη νίκη με τρία γκολ διαφορά» είπε ο Μπερλουσκόνι στους ποδοσφαιριστές της Μόντσα, όμως εκείνοι έμειναν στο 1-1 κόντρα στην Τριεστίνα για την 6η αγωνιστική της Serie C.

Λίγο μετά το ματς, το νέο αφεντικό της Μόντσα δήλωσε στις κάμερες: «Είμαι απογοητευμένος...».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα