Η Ιντερ δώρισε 100.000 ευρώ για την καταπολέμηση του κοροναϊού!

Η Ιντερ δώρισε 100.000 ευρώ για την καταπολέμηση του κοροναϊού!

Θοδωρής Βασίλης
Η Ιντερ δώρισε 100.000 ευρώ για την καταπολέμηση του κοροναϊού!

bet365

Η Ιντερ ανακοίνωσε πως έκανε δωρεά ύψους 100.000 ευρώ στο Νοσοκομείο Σάκο του Μιλάνο για την καταπολέμηση του κοροναϊό.

Η Ιταλία είναι η χώρα με τα περισσότερα κρούσματα του κοροναϊού με πάνω από 3.000 ανθρώπους να έχουν νοσήσει από τους οποίους οι 107 έχουν χάσει την ζωή τους. Η νόσος έχει επηρεάσει τα πάντα στην γειτονική χώρα με αγώνες να αναβάλλονται και πλέον να διεξάγονται χωρίς κόσμο, σχολεία και πανεπιστήμια να παραμένουν κλειστά, και τους κατοίκους να ζουν πλέον με τον φόβο της εξάπλωσης του ιού σε όλη την χώρα.

Η περιφέρεια της Λομβαρδίας είναι η περιοχή η οποία έχει επηρεαστεί περισσότερο από όλες και όπως ανακοίνωσε η Ιντερ, έγινε δωρεά ύψους 100.000 ευρώ στο τμήμα Βιοϊατρικής Έρευνας του νοσοκομείου Σάκο του Μιλάνο τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για την έρευνα του νέου ιού.

«Η Ιντερ και ο Στίβεν Ζανγκ ανακοινώνει την δωρεά του ποσού των 100.000 ευρώ στο τμήμα Βιοϊατρικής Έρευνας του νοσοκομείου Σάκο του Μιλάνο τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για την έρευνα του νέου ιού. Τόσο η Ιντερ όσο και ο πρόεδρος της ομάδας υποστηρίζουν τις ερευνητικές δραστηριότητες του τμήματος και απονέμουν τα εύσημα στο τμήμα που έχει εντοπίσει τα πρώτα 3 πλήρη γονιδιώματα, που λαμβάνονται από Ιταλούς νοσούντες του SARS-CoV -2 που βρίσκονται στην Λομβαρδία», αναφέρει η ανακοίνωση των «νερατζούρι».

 

SERIE A Τελευταία Νέα