Κοροναϊός: Επίσημα κεκλεισμένων των θυρών όλα τα ματς στην Ιταλία έως τις 3 Απριλίου!

Gazzetta team
Κοροναϊός: Επίσημα κεκλεισμένων των θυρών όλα τα ματς στην Ιταλία έως τις 3 Απριλίου!

bet365

Η ιταλική κυβέρνηση αποφάσισε να πάρει επιπλέον δραστικά μέτρα για να αντιμετωπίσει την έξαρση του κοροναϊού. Το βράδυ της Κυριακής (08/03) το Γιουβέντους – Ίντερ.

Πάνω από εκατό θύματα και περισσότερα από τρεις χιλιάδες κρούσματα στην Ιταλία λόγω του κοροναϊού, με την κυβέρνηση της γειτονικής χώρας να αποφασίζει και επίσημα ότι, τουλάχιστον μέχρι τις 3 Απριλίου, όλα τα αθλητικά γεγονότα θα λαμβάνουν χώρα κεκλεισμένων των θυρών.

Προπονητές, αθλητές και παράγοντες όλων των ομάδων είναι υποχρεωμένοι να υποβάλλονται στους απαραίτητους ιατρικούς ελέγχους, ενώ τα παιχνίδια της Serie A που αναβλήθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο, θα διεξαχθούν το επόμενο.

Εφόσον, λοιπόν, δεν υπάρξουν νέες αλλαγές, το πρόγραμμα αυτών των αγώνων θα είναι το εξής: Σαμπντόρια – Βερόνα (Σάββατο 07/03, 21:45), Μίλαν – Τζένοα (Κυριακή 08/03, 13:30), Πάρμα – ΣΠΑΛ, Σασουόλο – Μπρέσια (Κυριακή 08/03, 16:00), Ουντινέζε – Φιορεντίνα (Κυριακή 08/03, 19:00) και Γιουβέντους – Ίντερ (Κυριακή 08/03, 21:45).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα