Ομόνοια: Οι πρώτες προσθήκες που δε θα αργήσουν και το διακύβευμα της έγκαιρης ενίσχυσης

Ομόνοια: Οι πρώτες προσθήκες που δε θα αργήσουν και το διακύβευμα της έγκαιρης ενίσχυσης

Newsroom
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ
Παρά το γεγονός πως βρισκόμαστε περίπου ένα μήνα πριν την έναρξη της προετοιμασίας, στην Ομόνοια θέλουν έγκαιρη και ποιοτική ενίσχυση, ώστε η ομάδα να «δέσει» όσο το δυνατόν πιο σύντομα, πριν τα ευρωπαϊκά ματς του Ιουλίου.

Ο προγραμματισμός «τρέχει» με χίλια στην Ομόνοια και ανά πάσα στιγμή αναμένονται εξελίξεις στο μείζονος σημασίας κεφάλαιο ενίσχυση που «καίει» κυριολεκτικά άπαντες στον οργανισμό. Καθώς όπως έχουμε υπερτονίσει όλες αυτές τις μέρες και είναι ηλίου φαεινότερο, το φετινό καλοκαίρι θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό την προσπάθεια του «τριφυλλιού» να επανέλθει στην κορυφή!

Και είναι σημαντικό να μεταφέρουμε μέσω του Gazzetta Cyprus , ότι ανεξαρτήτως του γεγονότος ότι ακόμα δεν έκλεισε ο κύκλος των αποχωρήσεων, 8 στο σύνολο και με τους Κασάμα και Φράνσον να είναι εκτός πλάνων, είναι ορατό το ενδεχόμενο να «σκάσουν» και οι πρώτες ανακοινώσεις ενίσχυσης! Στόχοι που έχουν εντοπιστεί και αξιολογηθεί θετικά από τους Νταμπράουσκας-Αναστασίου, έχουν ήδη γίνει δέκτες του «πρασίνου» ενδιαφέροντος. Και η ομάδα προγραμματισμού βρίσκεται εν αναμονή απαντήσεων, με την προσδοκία να είναι θετικές.

Σε λιγότερο από ένα μήνα, 22 Ιουνίου συγκεκριμένα με την διαδικασία των εργομετρικών και αιματολογικών εξετάσεων η ομάδα εισέρχεται σε ρυθμούς νέας χρονιάς. Και είναι άκρως σημαντικό, μέχρι την αναχώρηση για το Κιέλτσε της Πολωνίας για το βασικό στάδιο προετοιμασίας, να γίνουν 3-4 καλές προσθήκες σε θέσεις που «φωνάζουν» για ενίσχυση. Ώστε μαζί με τον ικανό κορμό που διαθέτει αυτή τη στιγμή το ρόστερ, να είναι σε θέση «μάχης» για το πρώτο ευρωπαϊκό τεστ στις 25 Ιουλίου. Και προϊόντος του χρόνου να μπουν και οι επόμενες πινελιές του παζλ.

Αντιλαμβανόμαστε τις αντικειμενικές δυσκολίες του να απαντήσει κάποιος θετικά στην Ομόνοια, αρχές Ιουνίου, όταν πρόκειται για παίκτη με παραστάσεις, από το πάνω ράφι που σίγουρα εξετάζει και άλλες προτάσεις, πιθανότατα και από πιο προηγμένα πρωταθλήματα. Όμως θα πρέπει να βρεθεί τρόπος, σημαντικοί μεταγραφικοί στόχοι να είναι εγκαίρως στο «Ηλίας Πούλλος», μέσω ενός ρεαλιστικού χρονοδιαγράμματος, προς τέρψιν επιτέλους φέτος της ομάδας, χωρίς να παρατηρείται η επιζήμια καθυστέρηση ενίσχυσης των προηγούμενων μεταγραφικών παραθύρων.

Η εβδομάδα στην οποία εισήλθαμε, είναι πολύ πιθανό να φέρει εξελίξεις στα μεταγραφικά, ώστε σιγά σιγά να παίρνει τη μορφή που έχει τόσο μεγάλη ανάγκη το ρόστερ, με τις προσθήκες στελέχωσης να παίρνουν τη σκυτάλη, μετά από το μπαράζ αποχωρήσεων από αυτό. Με ευχή όλου του Ομονοιάτικου κόσμου, να γίνει πράξη η υπόσχεση για ποιοτική ενίσχυση της ομάδας, με παίκτες της διαφοράς, ισχυρές προσωπικότητες που θα ανεβάσουν επίπεδο το «τριφύλλι», ενόψει του νέου ακόμη πιο απαιτητικού μαραθωνίου.

Α.Γ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα