Ομόνοια: «Στοίχημα» το φετινό καλοκαίρι να είναι διαφορετικό και άκρως αποδοτικό

Ομόνοια: «Στοίχημα» το φετινό καλοκαίρι να είναι διαφορετικό και άκρως αποδοτικό

Newsroom
omonoia prokrimatika
Ο σχεδιασμός της Ομόνοιας ενόψει νέας σεζόν «τρέχει» για τα καλά, με κύριο μέλημα να αποφευχθούν τα λάθη του παρελθόντος.

Το φετινό καλοκαίρι αναμένεται «καυτό» και η προσδοκία των φίλων της Ομόνοιας, είναι ότι φέτος θα είναι πολύ διαφορετικά τα πράγματα. Προς τέρψιν της ομάδας. Ο αποτυχημένος σχεδιασμός της περσινής σεζόν, προεξάρχοντος του Γέσπερ Γιάνσον, είναι το πλέον χαρακτηριστικό παράδειγμα προς αποφυγή.

Με βάση αφενός την επικείμενη ενίσχυση των πλείστων ομάδων και αφετέρου την αναδόμηση σε σημαντικό βαθμό του «τριφυλλιού», τα λάθη απαγορεύονται. Η κάθε κίνηση πρέπει να είναι απολύτως προσεγμένη. Στο πλαίσιο ενός ξεκάθαρου στρατηγικού σχεδιασμού, με μοναδικό γνώμονα την στελέχωση της ομάδας με άκρως ποιοτικούς παίκτες σε όλες τις γραμμές.

Ο πρόεδρος Παπασταύρου… έδωσε τα κλειδιά στους Αναστασίου και Νταμπράουσκας, ποντάροντας στην άρτια κατάρτιση, εμπειρία, τεχνογνωσία που διαθέτουν, ως επίσης και τα πολύ καλά «κονέ» που έχουν αναπτύξει σε μία διαδρομή χρόνων στην άκρως απαιτητική ποδοσφαιρική αγορά. Και θέλει από αυτούς να τον δικαιώσουν, μέσω μιας υγειούς και εποικοδομητικής συνεργασίας, φτιάχνοντας την Ομόνοια που όλοι στον οργανισμό ονειρεύονται και επιθυμούν να δουν διακαώς τη νέα χρονιά. Με σωστό πλάνο, μέσω ενός ρεαλιστικού χρονοδιαγράμματος, με στόχο αδιαπραγμάτευτο, όντως τη δημιουργία εκείνου του ισχυρού συνόλου, που θα στηρίξει την προσπάθεια επιστροφής στην κορυφή!

Καθόλου εύκολο εγχείρημα, με την τροπή που παίρνουν τα πράγματα, από την αλλαγή του ποδοσφαιρικού χάρτη και τα ποσά που εκτοξεύονται ιλιγγιωδώς από ομάδες που έχουν την ευρωστία να το πράξουν, «βλέπε» Άρης και Πάφος. Ωστόσο στην Ομόνοια υπάρχουν τα εχέγγυα, οι δομές και κυρίως τα πρόσωπα που μπορούν ναι να φέρουν εις πέρας επιτυχώς αυτή την ομολογουμένως δύσκολη διαδικασία και να χτιστεί όντως μία πολύ καλή ομάδα.

Αποχώρησαν μέχρι στιγμής οκτώ ποδοσφαιριστές: Οι Φουάντ Μπασιρού, Μιχάλης Παπαστυλιανού, ´Ανταμ Μάθιους, Νεμάνια Μίλετιτς, Γιαν Λέτζιακς, Σαιντού Αλιούμ, Πάρις Ψάλτης, Παναγιώτης Ζαχαρίου.

Εκτός «Ηλίας Πούλλος», το μέλλον επίσης, των Κασάμα, Φράνσον, μόλις βρεθεί η «χρυσή τομή», για λύση της συνεργασίας τους. Με δεδομένη την παραμονή στα «πιτς» μέχρι τον Ιανουάριο του άτυχου Μπεζούς, αυτή τη στιγμή, η ομάδα έχει διαθέσιμες 6 θέσεις για μετεγγραφές ξένων καταλόγου Α’.

Σίγουρα θα γίνει κίνηση-κίνησεις από τον κατάλογο β’, αλλά και γηγενών παικτών. Τις 11 θέσεις, τις έχουν «καπαρωμένες», οι Φαμπιάνο, Ουζόχο, Κουλιμπαλί, Λανγκ, Σιπριάνο, Χαμάς, Εράκοβιτς, Σεμέδο, Σίμιτς, Στεπίνσκι και Μπάκιτς. Και ασφαλώς σε αυτούς προστίθενται οι Κύπριοι διεθνείς, ήτοι, Παναγιώτου, Χάμπος, Κούσουλος, Κακουλλής και Λοΐζου.

Αρκούντως ικανοποιητική βάση σαφώς, ενόψει του νέου ξεκινήματος. Αρκεί οι νεοφερμένοι που θα ενταχθούν στο «πράσινο» ρόστερ, να προσδώσουν την επιπλέον ποιότητα που είναι αδήριτη ανάγκη, ώστε ναι η προοπτική για μια διαφορετική και κυρίως πετυχημένη χρόνια, να είναι πέρα για πέρα υπαρκτή!

Α.Γ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα