Ομόνοια: Η 8άδα που έφυγε, ποιοι ακολουθούν και η αναμονή για Φαμπιάνο

Ομόνοια: Η 8άδα που έφυγε, ποιοι ακολουθούν και η αναμονή για Φαμπιάνο

Newsroom
ΦΑΜΠΙΑΝΟ ΟΥΖΟΧΟ
Χωρίς σταματημό οι διεργασίες προγραμματισμού στην Ομόνοια, μέσω ολικού λίφτινγκ, για τη δημιουργία μιας νέας ομάδας.

Η νέα αυτή ομάδα θα είναι βασισμένη στα «θέλω» της τεχνικής ηγεσίας.
8η αποχώρηση σε ένα μόλις 24ωρο, αυτή του Παναγιώτη Ζαχαρίου. Και επέται και συνέχεια, καθώς οι Κασάμα και Φράνσον δεν είναι στα πλάνα της νέας χρονιάς. Αμφότεροι διατηρούν υψηλό συμβόλαιο με το «τριφύλλι» και ως εκ τούτου θα πρέπει να βρεθεί η φόρμουλα λύσης κοινή συναινέσει της συνεργασίας τους.

Ήδη έχουν ενημερωθεί, να ψάξουν για νέα ομάδα, έχουν «καλό» όνομα στην ποδοσφαιρική πιάτσα συγκεκριμένων χωρών και αυτό ίσως διευκολύνει και την προσπάθεια της διοίκησης για «βελούδινα» διαζύγια. Η ομάδα προγραμματισμού, στηριζόμενη στα «θέλω» των Νταμπράουσκας και Αναστασίου, κάνει πράξη τα λεγόμενα της. Και με τη σωστή διαδικασία, καθώς κλείνουν μία μία τις εκκρεμότητες από το υφιστάμενο ρόστερ και ακολούθως θα βάλουν μπρος για ποιοτικό εμβολιασμό.

Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έχει γίνει η κατάλληλη προεργασία, με τον εντοπισμό των στόχων, τουναντίον. Ο Γιάννης Μασούρας, όπως σημειώσαμε χθες όχι μόνο ενδιαφέρει, αλλά γίνεται προσπάθεια απόκτησης του από την Αστάνα. Δεν είναι εύκολη περίπτωση λόγω συμβολαίου με την ομάδα του Καζακστάν, για αυτό και υπάρχει στη λίστα για τη θέση και άλλο όνομα. Πάντως ο Ελλαδίτης αμυντικός, στα 27 του, προερχόμενος από πολύ καλή χρόνια, με χαρίσματα ενός μοντέρνου wing-back, στοιχείο στο οποίο θέλει να κτίσει τη νέα Ομόνοια ο Λιθουανός προπονητής και με τον οποίο συνεργάστηκε άψογα στη Κηφισιά, ο Γιάννης Αναστασίου, αρέσει. Διαθέτει όλο το πακέτο και αν τελικά ντυθεί στα «πράσινα», έχει όλα τα φόντα να ανταποκριθεί στο μέγιστο βαθμό. Επαναλαμβάνω ότι σε μετεγγραφική περίοδο όλα είναι μεταβλητά. Όσο κοντά είσαι τη μία μέρα με ένα παίκτη, τόσο μακριά μπορεί να βρεθείς την επόμενη.


Εν αναμονή και για την περίπτωση Φαμπιάνο, μοναδικός του οποίου λήγει το συμβόλαιο, αλλά θα συνεχίσει. Και όπως λέχθηκε από επίσημα χείλη εδώ και καιρό έχουν όλα συμφωνηθεί με τον Βραζιλιάνο πορτιέρε, άρα η λογική λέει ότι δε θα αργήσει να προκύψει και η επίσημη ανακοίνωση, που θα χαροποιήσει τον κόσμο της ομάδας.

ΑΓ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα