Απόλλων Λεμεσού: Παίζει εντός και έχει ζητούμενο την επιστροφή στις νίκες

Απόλλων Λεμεσού: Παίζει εντός και έχει ζητούμενο την επιστροφή στις νίκες

απολλων
Για την 4η αγωνιστική της β΄ φάσης του β΄ ομίλου του πρωταθλήματος Α΄ Κατηγορίας ο Απόλλωνας αντιμετωπίζει η ώρα 19:00 στο «ΆλφαΜέγα Stadium» τον Εθνικό Άχνας.

Ο Απόλλωνας την περασμένη Παρασκευή δέχθηκε την ήττα από τη συμπολίτιδα ΑΕΛ ως τυπικά φιλοξενούμενος στο γήπεδο της Λεμεσού και από τη στιγμή που ο προπονητής, Πάμπλο Ματσίν, θέλει να διατηρήσει όλους σε εγρήγορση και σε ικανοποιητική αγωνιστική κατάσταση, μιας και περιμένει τα μεγάλα παιχνίδια στα ημιτελικά του κυπέλλου, αναμένει σήμερα πως θα επιστρέψει στις επιτυχίες.

Με νίκη απόψε επί του Εθνικού, θα επιστρέψουν τα χαμόγελα στις τάξεις των κυανολεύκων, δεν θα δώσει δικαιώματα σε ΑΕΛ και Νέα Σαλαμίνα να τον πλησιάσουν και να ελπίζουν για την πρωτιά του ομίλου, ενώ θα αποκτήσουν οι παίκτες περαιτέρω αυτοπεποίθηση. Επίσης, να μπορέσει να ξεκινήσει ένα νέο νικηφόρο σερί για να πάρει τέτοια νοοτροπία και δυναμική ο Απόλλωνας για να είναι πανέτοιμος από κάθε άποψη για τους ημιτελικούς.

Πάντως, ο Ισπανός κόουτς, αναμένεται σήμερα να προβεί σε αλλαγές σε σχέση με το πως παράταξε τον Απόλλωνα στο πρόσφατο ματς με την ΑΕΛ.

Λίγα 24ωρα έχουν περάσει από το προηγούμενο παιχνίδι, έτσι θα δώσει ανάσες σε κάποιους παίκτες, ενώ παίκτες που προέρχονται από προβλήματα τραυματισμών Πεϊμπέρνς, Σιέλβικ και Κυριάκου, λογικά δεν θα αγωνιστούν σήμερα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα