Νέα Σαλαμίνα: Η τύχη της γύρισε την πλάτη, χρειάζεται μεγαλύτερη προσπάθεια

Νέα Σαλαμίνα: Η τύχη της γύρισε την πλάτη, χρειάζεται μεγαλύτερη προσπάθεια

Πάνος Λάρκος
νεα σαλαμινα 8/3
Η Νέα Σαλαμίνα παρουσιάζει πρόβλημα στο κομμάτι της δημιουργίας, και δεν έχει καταφέρει να βρει δίχτυα στα τελευταία τρία παιχνίδια. Η προσοχή της είναι στραμμένη στα επόμενα ματς την ώρα που ο προβληματισμός σχετικά με το θέμα του επενδυτή έχει ενταθεί.

Το να χάσεις σε ένα παιχνίδι που είχες τρία δοκάρια και μάλιστα με αυτογκόλ εύκολα μπορείς να το πεις και ατυχία. Η Νέα Σαλαμίνα δεν μπόρεσε να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη στα παιχνίδια του δεύτερου γκρουπ, αλλά αντίθετα δέχθηκε τη δεύτερη της ήττα σε τρία ματς. Στις τελευταίες τρεις αναμετρήσεις η Νέα Σαλαμίνα δεν έχει καν σκοράρει…

Σε ένα παιχνίδι όπου είχε τρία δοκάρια με Μιγκελίτο στο 27΄, Ντουρμισάι στο 46΄ και Μπεχαράνο στο 87΄ και δέχθηκε το γκολ από ένα μελέ στην περιοχή με αυτογκόλ του τερματοφύλακα Μελίσσα, τότε είναι ξεκάθαρο ότι δεν ήταν η μέρα των ερυθρολεύκων. Αν και η Νέα Σαλαμίνα σε μεγάλα διαστήματα του αγώνα ήταν καλύτερη και έφτιαξε φάσεις, δεν κατάφερε να πάρει αυτό που ήθελε και έμεινε με άδεια τα χέρια.

Αυτό δείχνει ότι κάτι δεν πάει καλά. Υπάρχει πρόβλημα στο τελείωμα των φάσεων και χρειάζεται μεγαλύτερη προσπάθεια και συγκέντρωση.

Πλέον στρέφει την προσοχή της στον επόμενο αγώνα που είναι και πάλι εντός έδρας αυτή τη φορά με την ΑΕΛ. Εκεί όπου θα προσπαθήσει να πάρει τη νίκη και να δώσει λίγη χαρά στον κόσμο της ο οποίος γκρινιάζει που βλέπει την ομάδα του εκτός στόχων και να μην είναι ανταγωνιστική στο βαθμό που θα ήθελαν, και κάπου εδώ έρχεται να κολλήσει και το θέμα του επενδυτή όπου επί του παρόντος δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον.

Στο αγωνιστικό κομμάτι χθες αποχώρησε τραυματίας με αναγκαστική αλλαγή ο Φερνάντες και ίσως αύριο να υπάρχει πιο ξεκάθαρη εικόνα για τον τραυματισμό του.

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD
 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα