ΑΕΚ Λάρνακας: Με περίσσια αυτοπεποίθηση και πίστη για την πρόκριση

ΑΕΚ Λάρνακας: Με περίσσια αυτοπεποίθηση και πίστη για την πρόκριση

Ρεπορτάζ: Πάνος Λάρκος
ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ
Κάτω από τις καλύτερες δυνατές συνθήκες προετοιμάστηκε η ΑΕΚ για τον σημερινό αγώνα (19:00) κυπέλλου με τον Απόλλωνα στο «Άλφαμεγα».

Η ομάδα της Λάρνακας με πολύ καλή ψυχολογία μετά και τη νίκη επί της Πάφου στο πρωτάθλημα θέλει να δώσει συνέχεια στις νίκες με πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού. Απέναντι σε ένα Απόλλωνα που θα είναι τρομερά αποφασισμένος και διψασμένος για να πάρει αυτός την πρόκριση αλλά και φοβερά πιεσμένος και αγχωμένος, κάτι που πρέπει να εκμεταλλευθεί η ΑΕΚ.

Ο Ραν Μπεν Σιμόν από την μέρα που κάθισε στον πάγκο της ΑΕΚ έχει δεχθεί μόλις μία ήττα και αυτή ήταν κόντρα στον Απόλλωνα εντός έδρας με 2-1. Μία ήττα όπου ο ίδιος δεν ήταν στον πάγκο αλλά στην κερκίδα και τώρα θα επιδιώξει με σωστή τακτική προσέγγιση να πάρει το εισιτήριο για τα ημιτελικά που θα ανοίξει το δρόμο για να φθάσει η ομάδα μέχρι και την κατάκτηση του.

Αγωνιστικά δυο είναι τα προβλήματα που υπάρχουν με τους Γκιούρτσο και Σάντσες να είναι εκτός πλάνων αφού είναι τραυματίες. Και οι δυο θα είναι εκτός και από το επόμενο παιχνίδι της ομάδας στο πρωτάθλημα με τον Άρη μιας και δεν θα προλάβουν.

Οι σκέψεις και η πιθανή ενδεκάδα

Με το πρόγραμμα να είναι βαρυφορτωμένο με τα συνεχόμενα παιχνίδια ο Σιμόν αναμένεται να κάνει δυο-τρεις αλλαγές στο αρχικό του σχήμα για να φρεσκάρει όσο μπορεί την ομάδα του.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Πίριτς, δεξί μπακ ο Ντιονκού, αριστερό ο Γκαρσία και κεντρικοί αμυντικοί οι Μιλίσεβιτς με τον Τόμοβιτς μιας και ίσως πάρει ανάσες ο Ρομπέρζ.

Στην μεσαία γραμμή ίσως διατηρηθεί το δίδυμο Γκουστάβο-Πονς χωρίς να αποκλείεται να δούμε βασικό τον Μάμα. Στα δυο άκρα της επίθεσης θα κινούνται δυο εκ των Τόνγκια, Φαράζ, Γκάμα και Σάντος. Αν δεν παίξει επιτελικός ο Ντίμερς θα πάει σε ένα 4-4-2 με Λόπες και Σολ στην κορυφή.

@Photo credits: SportImages.com.cy

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα