Ομόνοια: Με αυξημένες επιλογές και πολύ καλή ψυχολογία ετοιμάζεται για τη δύσκολη έξοδο στο «Δασάκι»

Ομόνοια: Με αυξημένες επιλογές και πολύ καλή ψυχολογία ετοιμάζεται για τη δύσκολη έξοδο στο «Δασάκι»

Newsroom
ομονοια
Η δοκιμασία της προτελευταίας στροφής στο «Δασάκι» επιβάλλεται να βρει νικήτρια την Ομόνοια, ώστε να συνεχίσει στο δρόμο των επιτυχιών.

Επιστροφή στο «Ηλίας Πούλλος» σήμερα για τους παίκτες του Τσέχντιλ Ρέκνταλ και σε εφαρμογή το πλάνο νίκης μεθαύριο στην έδρα του Εθνικού. Παραδοσιακά οι «πράσινοι» συναντάνε δυσκολίες στο «Δασάκι», ενώ βρίσκουν την ομάδα του Μαρίνου Σατσιά σε καλό φεγγάρι. Ως εκ τούτου θα χρειαστεί να καταβληθεί μεγάλη προσπάθεια συνολικά, για να έρθει το ζητούμενο.

Η Ομόνοια θέλει να κτίσει στην πολύ καλή ψυχολογία, απόρροια των δύο επιτυχιών με Απόλλωνα και Ανόρθωση, αλλά και στο χαρακτήρα που έβγαλε η ομάδα σε αμφότερα τα ντέρμπι. Αν μπορέσει ο Νορβηγός προπονητής να διαχειριστεί καλύτερα το ρόστερ και η ομάδα να αυξήσει τα καλά της διαστήματα, χωρίς να παρουσιάζει σκαμπανεβάσματα, τότε θα μιλάμε με εντελώς διαφορετικά δεδομένα, σαφώς καλύτερα.

Η κλάση του Μπεζούς, που έχει ξεπεράσει το πρόβλημα του και λογικά θα είναι μεθαύριο στην 11άδα, τα πρώτα γκολ του Στεπίνσκι, η σταθερή αξία και το απαράμιλλο πάθος των «δικών» της παιδιών, Κούσουλου, Χαραλάμπους, Παναγιώτου, Κακουλλή, αποτελούν δυνατά «όπλα» στην προσπάθεια της Ομόνοιας για υλοποίηση των στόχων της. Μπορεί ούσα σοβαρή και όπως πρέπει, να ορίσει εκείνη καλύτερα το μέλλον στο οποίο θα πορευτεί.

Με διπλό στο «Δασάκι» και νίκη με τον Οθέλλο στο ΓΣΠ, θα διευρύνει το νικηφόρο σερί στα τέσσερα ματς, θα αξιοποιήσει τις όποιες απώλειες θα προκύψουν για τις ομάδες που βρίσκονται πιο ψηλά και έχουν να δώσουν ντέρμπι. Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσει να πάει με φόρα και δυναμικά στα πλέι οφ, έχοντας ως πρώτιστο στόχο τη διασφάλιση ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Τα σερί και όλα τα άλλα όμως, το καθένα στην ώρα του, μόνο ο Εθνικός είναι στο μυαλό όλων στο «πράσινο» στρατόπεδο, έχοντας την πεποίθηση ότι η ομάδα θα ανταποκριθεί πλήρως και θα πάρει μία πολύ σημαντική νίκη την Τετάρτη.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, Σίμιτς και Αλιούμ, ανέβασαν κατά πολύ ρυθμούς και στη σημερινή προπόνηση, έχοντας πολύ καλές πιθανότητες να συμπεριληφθούν στην αποστολή. Εκτός θα είναι οι Μπασιρού και Ψάλτης. Επιστρέφει ως φιναλίστ του Κόπα ´Αφρικα ο Ουζόχο.

ΑΓ

@Photo credits: SportImages.com.cy

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα