Ομόνοια: Καλωσόρισε τον Χαμάς (vid)

Ομόνοια: Καλωσόρισε τον Χαμάς (vid)

Newsroom
amine_khamma

bet365

Με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Ομόνοια καλωσόρισε τον Αμίν Χαμάς, ο οποίος αποτελεί νέο μεταγραφικό απόκτημα της χειμερινής περιόδου, ερχόμενος από τον Απόλλωνα Λεμεσού.

«Καλώς όρισες Χαμάς». Με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Ομόνοια καλωσόρισε τον Αμίν Χαμάς, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο 3.5 χρόνων. Ο 24χρονος αριστερός μπακ χαφ αγωνιζόταν στον Απόλλωνα Λεμεσού, όπου μέτρησε 2 γκολ και 5 ασίστ σε 43 αγώνες στο πρωτάθλημα CYTA. Παράλληλα, μετρά συμμετοχές με τις u23 και u20 ομάδες του Μαρόκο, ενώ έχει αγωνιστεί σε Γκενκ, Ντεν Μπος, Λόμελ και Βάσλαντ Μπέβερεν στο εξωτερικό.

Η ανάρτηση της Ομόνοιας:

 

Η πρώτη ανάρτηση και του ποδοσφαιριστή

«Νέο ταξίδι, ανυπομονώ να σας δω στο γήπεδο» επισήμανε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, o Βελγομαροκινός αριστερός μπακ.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα